Обзавеждане и Дизайн

Модерен дом

модерен дом 

Интериорен дизайн на модерен дом

Когато домът е обзаведен по стилен и удобен начин, тогава целият ритъм на живот изглежда по-добър и удовлетворяващ. Ето защо стремежът на обитателите към естетически, гостоприемен, модерен и шик интериор в водещ.

Ще насочим вниманието ви към няколко предложения, които ще ви помогнат да създадете именно такава обстановка в стаите на дома си. Разнообразието варира от изразителни и игриви цветни решения до успокояващи, неутрални и минималистични – така, че да има полезни съвети за всеки вкус и размери на помещенията, но винаги да изглеждат обзаведени в модерен стил.

Модерен дом

модерен дом

Декорирането на тавана по уникален начин е иновативен подход, по който може да се освежи дома. Това може да бъде постигнато чрез архитектурният дизайн, чрез  LED декоративно осветление или дори чрез необичайни цветове. Таванските пана, които имитират небе са лесен и ефектен начин за впечатляващ интериор или метод за освежаване на обстановката. В тях са включени флуоресцентни лампи, които създават усещане за слънчеви лъчи, които намаляват грубите ярки отблясъци в стаята.

Уникалното таванско осветление дава възможност за промяна в цвета и изгледа на помещението, като издигат обстановката на едно различно декоративно ниво, чрез създаване на оптическа илюзия. Вместо един висящ полилей, може да се използва 3D пикселизиран таван, който ще добави ново измерение и усещане за вашия модерен дом.

Дом в модерен стил

модерен дом

Ако предпочитате традиционният интериорен дизайн с неговият луксозен вид и уникален дизайн, значи определено ще харесате френският стил. С негова помощ ще превърнете жилището си в модерен дом, без да правите компромиси. Парижкият стил се характеризира с бели цветове, двойна подова настилка и скулптури или друг вид изкуство, което създава един уникален дизайн с модерен вид. Мебелите и аксесоарите са смес между нови и стари вещи по един хармоничен начин. Стените на всички стаи могат да бъдат оставени бели, но с акценти от цветовете на мебелите в стаята или дори богати багри като кралско синьо, изумрудено зелено, рубинено червено.  Големият килим в центъра на пода дава нужната топлина, докато разкрива част от красивият дървен под.

модерен дом

модерен дом

модерен дом

модерен дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом
модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен-дом

модерен дом