модерен рустик интериорен дизайн хол

Този интересен и модерен рустик интериорен дизайн има своята привлекателност. Но когато се насочите към напълно винтидж обстановка в обзавеждането и декорирането на дома си, поемате доста рискове. Един старинен диван, например, вероятно ще се разпадне много по-скоро от един чисто нов, също както един стар килим със сигурност ще има своите петна. В дървените домове, в които надникваме днес, влиянието на винтидж естетиката е очевидно, но няколко вехти мебели в обстановката са допълнени от съвсем нови вещи, което създава класически, почти вечен вид. Като резултат от комбинацията, стаите изглеждат шик и леко рустик, но и устойчиви на времето.

Модерен рустик интериорен дизайн

модерен рустик интериорен дизайн хол мебели

В този дом възтържествува успешен съюз между ретро вкус и топли индустриални тенденции. Тази интересна бъркотия е описана перфектно в слоестите подови настилки. Полираният бетонен под е покрит с дървени греди, върху които е поставен стар килим във винтидж стил. Начинът, по който различните елементи в помещението се сработват е вдъхновяващ, приканващ и уютен. Особен интерес заслужават разпръснатите елементи, поставени върху старинният куфар, който изпълнява функцията на плот за масичка.

модерен рустик интериорен дизайн хол обзавеждане

Цветовете на стените и гредите по тавана, които са изтъркани и ефектно състарени допълват усещането за модерен рустик интериорен дизайн в стаята. Полилеят е в цветова хармония с тях, като осигурява достатъчно светлина в помещението, без да се натрапва визуално. Ретро вентилаторът на стойка в единият край на стаята изглежда по-скоро като реликва, отколкото като функционална мебел в интериора.

Още старинни елементи в модерната обстановка на дома

модерен-рустик-интериорен-дизайн-хол-обзавеждане

Следващото пространство е по дизайн на непредубедено семейство и има подобна атмосфера, но различни специфики. Дървеният материал, който е използван в интериора тук е нов и със стилен дизайн, докато невероятният бял кожен диван грабва окото веднага в този съвременен хол.

модерен-рустик-интериорен-дизайн--хол

Върху прозореца има огромен елемент във формата на часовник от ковано желязо, който определено се вписва в обстановката. Едва ли някой ще остане равнодушен, след като влезе тук. Разгледайте и останалите предложения за вдъхновение в галерията по-долу.

модерен-рустик-интериорен-дизайн-таван

Спалня в модерен рустик интериорен дизайн

модерен-рустик-интериорен-дизайн-спалня

Модерен рустик интериорен дизайн в трапезарията

модерен-рустик-интериорен-дизайн-трапезария-мебели

Идея за непретенциозен и  модерен рустик интериорен дизайн в трапезарията

модерен-рустик-интериорен-дизайн-трапезария-обзавеждане

Кухня, вдъхновена от модерен рустик интериорен дизайн

модерен-рустик-интериорен-дизайн-кухня

Модерен рустик интериорен дизайн в обзавеждането на кухнята

модерен-рустик-интериорен-дизайн-кухня-обзавеж

 

 

модерен-рустик-интериорен-дизайн-маса-за-хранене

модерен-рустик-интериорен-дизайн-хол-мебели

модерен-рустик-интериорен-дизайн-трапезария

модерен-рустик-интериорен-дизайн-бар-плот

модерен-рустик-интериорен-дизайн

модерен-рустик-интериорен-дизайн

модерен-рустик-интериорен-дизайн-спалня

модерен-рустик-интериорен-дизайн-спалня