Обзавеждане и Дизайн

Модерна къща на плажа в Малибу

модерна къща на плажа басейн

Представената модерна къща на плажа в Малибу ни пренася в свят заобиколен от красиви пясъчни ивици и море. Плажовете на Малуби са изпълнени с безброй сърфисти и ни предлага още куп удоволствия. Двуетажният дом е способен да поеме всеки свой посетител в обятията на лукса, наслаждавайки се на малките радости от живота.

Модерна къща на плажа с луксозни мебели

модерна къща на плажа интериор

Тази модерна къща на плажа в Малибу е достоен представител на едни от най-горещите недвижими имоти на брега на Тихия океан. Много от световните знаменитости притежават подобни домове точно по тези географски ширини. Интериорният дизайн на архитектурното творение ни пренася в света на разкоша без да ни бави. Живеейки на подобно място, брега на океана се превръща във вашия частен двор.

модерна къща на плажа

Визията на тази модерна къща на плажа е формирана от прости, прави линии в своя дизайн. Нека погледнем по-отблизо стила и обзавеждането й, рискувайки да я помним дълго след това. Използването на красиви контрастни текстури и извити стени прогонват напълно скуката и традиционното излъчване на дома. Уникалността и лесно уловима. Благодарени на съчетанието от стъкло, дърво и камък е постигнат луксозен и прохладен интериор, подходящ за летните дни.

Интериорен дизайн на модерна къща на плажа

модерна къща на плажа интериорен дизайн

Интериорният дизайн на всяка модерна къща на плажа е създаден с цел релаксация, защото плажа сам по себе си ни дарява с такова настроение. На първия етаж на този дом са разположени кухнята, тапезарията и холът. Може би няма да се изненадате, че на втория етаж, далеч от всички шумни пространства са основната спалня за родители и още 3 за гости или деца.  Удобствата в имота не свършват с уютните мебели. На разположение на собствениците и посетителите са фитнес, спа център, басейн, обособен кът с билярдна маса и разбира се просторни тераси. Всичко тези помещения, обзаведени по подходящ начин, създават едно наистина модерно имение. Собствениците имат възможността да се насладят на грандиозен дом, далеч от хорската суета и то в сърцето на Малибу.

модерна къща на плажа кухня дизайн обзавеждане

Бели мебели в хола на тази модерна къща на плажа 

хол обзавеждане в бяло

Билярдна зала в модерна къща на плажа в Малибу 

интериорен дизайн

Обзавеждане от дърво в интериора на модерна къща на плажа

модерна-къща-на-плажа-трапезария

Стълби към втория етаж на модерна къща на плажа 

стълби

Модерна къща на плажа със спалня в бяло

модерна спалня

модерна-къща-на-плажа-с-басейн

модерна-къща-на-плажа

модерна-къща-на-плажа

модерна-къща-на-плажа

модерна-къща-на-плажа