Обзавеждане и Дизайн

Модерни кухни в бяло с усещане за светлина

moderna kuhnq v bqlo

Модерни кухни в бяло с усещане за светлина, чистота и простор в помещението, независимо от големината му.  Стаите в този цвят винаги изглеждат шикозно, независимо от стила на интериорния дизайн, който е избран за декорация. Бялото е символ на чистота и създава усещане за дишащо помещение. С избор на този цвят за стаята за готвене и хранене в дома ви, няма опасност да сгрешите. Той се съчетава идеално с всички останали цветове, така че ако кухнята ви е преходна, стените й лесно ще се впишат в гамата на съседното помещение.

Модерни кухни в бяло с усещане за светлина и простор

kuhnq v bqlo s kuhnenski ostrov

Модерният интериорен дизайн се предпочита от десетилетие и е популярен за обзавеждането на домове, офиси и публични сгради. Той е предпочитан заради изчистените линии и простота и това го дефинира като основен естетически стил. Един от най-важните елементи в модерния стил е формата. Предпочитани са геометричните форми като квадрати и правоъгълници, заедно с гладки и дори криви страни. Перфектните кръгове и овали също се използват в модерния дизайн. По същество той е много семпъл и процъфтява с няколко декоративни непрекъснати линии и плоски повърхности.

Материали, форми и стил

moderna kuhnq v bqlo s durven plot

В модерния интериорен дизайн на кухнята се използват много материали. Пластмасата и дървото се срещат най-често, въпреки че дизайнерите боядисват дървесината с непрозрачно покритие, за да заличат естествените й шарки. Някои дизайнери използват естествен дървен материал като органичен контраст, за да създадат по-неестествени форми. Лъскавите метали като неръждаема стомана са като запазена марка материал на пространствата с модерен интериор. А за гладките повърхности се предпочита стъкло и пластмаса. Обзавеждайки кухнята си в този стил, ще съчетаете модерното с изчистеното.

Модерна кухня в бяло с изчистен дизайн

bqla moderna kuhnq

Светла модерна кухня, решена изцяло в бял интериор

kuhnq moderna v bqlo interioren dizain

Просторна и свежа бяла кухня

moderna kuhnq v bqlo s julti ekcenti

Малка модерна кухня в бял цвят

malka kuhnq v bqlo i kafqvo

Модерна кухня с преходна трапезария в бяло

kuhnqv  bqlo moderna s bar stolove interior

moderna kuhnq v bqlo

bqla moderna kuhnq Scandinavski stil rustic masa

moderna bqla kuhnq bar stolove interior dizain

moderna kuhnq v bqlo i kafqvo

bqla kuhnq moderna i malka

malka bqla moderna kuhnq

moderna kuhnq bqlo osvetlenie tavan

moderna bqla kuhnq malka

moderna bqla kuhnq s zelen akcent

kuhnq v bqlo dizain moderna ideq

moderna kuhnq v bqlo dizain interior