Обзавеждане и Дизайн

Модерни вани – вашият домашен рай

модерни вани баня сиво бяло

Всеки съвременен интериорен дизайн на баня включва интегрирането на модерни вани. Създадени са за да успокоят духа и тялото след дълъг работен ден. Удоволствието, което носят със себе си е несравнимо с никое друго преживяване в мокрото помещение. Често присъствието им в банята обособява отделна зона за релакс, която допринася за успокояващата атмосфера.

Дизайн на модерни вани

модерн вани баня бяло бежово

В съвременния дизайн на всички модерни вани е помислено за комфорта на притежателя им. Формите съдействат за това. Те често са овални и почти кръгли. Правоъгълните модели също имат своя чар. Като цяло  е заложено на по-разчупената визия. Притежавайки вана, пред вас се открива възможността да направите чудесен акцент върху стената зад нея. От полза могат да са ви модели мозаечни плочки, с които да създадете истинско изкуство.

Модерни вани за доза домашен релакс

модерни вани баня бяло кафяво

Свободно стоящите модели на модерни бани са неизменна част от интериора на помещения в такъв стил. Балансът във формите и предметите е от изключително значение. Традиционният дизайн е в овална форма, но ако не сте традиционалисти и искате да избягате от рамките, ваш ред е да заложите на правоъгълните модели.

модерни-вани-баня-кафяво-бяло

Прибавете LED осветление на стената зад своята модерна вана, за да и придадете още по-вдъхновяващ вид. Освен, че е енергоспестяващо, това е съвсем безопасно да се използва в близост до вода. С помощта на цветни крушки можете да добавите загадъчен цвят на водата или просто по-ефектно излъчване на стената.

модерни-вани-баня-бяло-сиво

Идея за ергономичен дизайн на модерни бани в красива баня. Овалният модел е отново на лице, готов да предложи доза спокойствие. Една от последните тенденции е свободно стоящата вана в помещението. Ще създаде усещане за свобода, от която ще имате нужда след дълъг работен ден.

модерни-вани-баня-бяло-бежово

Модерни вани в различни цветове и форми

модерни-вани-баня-бяло-бежово

Модерни вани – бели и изящни

модерни-вани-баня-бяло-кафяво

Модерна вана в бяло в сива баня

модерни-вани-баня-бяло-сиво

Модерна вана в бяло с мраморен завършек на стената

модерни-вани-баня-бяло-сиво

модерни-вани-баня-зелена-растителност

модерни-вани-баня-бяло-сиво

модерни-вани-баня--бяло-сиво

модерни-вани-баня-бяло-сиво

модернивани-баня-сиво-розово

модерни-вани -баня-сиво-бяло

модерни-вани-баня--сиво-бяло

модерни-вани-баня-сиво-кафяво

модерни-вани-баня-черно-сиво