obzavejdane na malka spalnq

С тези идеи за oбзавеждане на малка спалня ще ви помогнем да оптимизирате пространството, тъй като в повечето случаи то е ограничено. Понеже сме любители на създаването на големи ползи с малко предмети, няма как да ви спестим и тези трикове за обзавеждане и декориране на стаята ви за спокойствие и релакс. Превърнете я в мечтаната спалня за почивка след дълъг работен ден или в най-романтичното място в дома ви.

Идеи за oбзавеждане на малка спалня

obzavejdane na malka spalnq s mqsto pod matraka

Ако разполагате с ограничено пространство в стаята ви спане (и не само), тези идеи за oбзавеждане на малка спалня ще ви насочат се към функционалността, която можете да получите. Интегрирайте само предмети и мебели, които са ви от полза. Всичко останало може да я накара да заприлича на малък склад, а знаем, че със сигурност не целите това. Заемете се със създаването на скрити помещения, в които да прибирате някои от вещите си. Например, можете да максимизирате пространството под леглото. Вземете си спалня с подматрачен шкаф. Какви други идеи сме ви подготвили, вижте в снимките и описанията по-долу.

Обзавеждане на малка спалня – 4 лесни стъпки за оптимизация на пространството

obzavejdane na malka spalnq

Имаме още 4 интериорни решения и идеи за oбзавеждане на малка спалня, които ще ви зарадват с оптимизацията, която са способни да внесат в помещението.

Организирайте шкафа си за дрехи като истински професионалист. Какво имаме в предвид? Вместо висок гардероб, можете да си купите скрин за сгъваемите дрехи. За тези, за които ви  е нужна закачалка, ще трябва един малък гардероб, но идеята на скрина е, че ще можете да използвате повърхността му или за нестандартно нощно шкавче, което е по-високо от нормалното, или за поставяне на аксесоари и декорация.

optimizirane na prostranstvo v malka spalnq

Ако разполагате с висок гардероб за сгъваеми или несгъваеми дрехи, намерете пространство, в което да добавите рафтове (под дрехите на закачалка например), за да сложите там обувките си или поне част от тях.

idei za noshtni shkafcheta v malkata spalnq

Когато избирате нощно шкафче, постарайте се да си купите една идея по-голямо от стандартните. Идеята е да разполага с поне две чекмеджета, които ще ви бъдат от полза или няколко рафта за оптимизиране на още пространство в спалнята.

obzavejdane na malka spalnq s garderob s ogledala

Когато избирате стенния си гардероб, насочете съм такива, които са по плитки, но по-широки. Разположете го по протежение на цялата стена. Така вместо да заемате пространството на стаята в дълбочината й, ще използвате дължината й, което определено е по-добрият вариант. Ако вратичките на тази мебел имат огледала, те също ще накарат спалнята ви да изглежда по-голяма. В следващите снимки може да откриете още подходящи идеи за разположение, интериор и обзавеждане на малки спални.

obzavejdane na malka spalnq

interiorni resheniq za malka spalnq

idei za toaletka v malka spalnq

interiorni resheniq za malka spalnq

idei za obzavejdane na malka spalnq

idei za obzavejdane na malka spalnq v bqlo s raftove

obzavejdane na malka spalnq v bqlo

malka spalnq v bqlo s mnogo raftove