офис у дома

Създайте шикозен и функционален офис у дома. С подходящ интериорен дизайн и фън шуй техники, може да превърнете стаята в жилището си в удобно място за бизнес делата си. Успокояващата цветна палитра, ефектният стол и вдъхновяващата Мерелин Монро внасят усещане за ведър и изискан вид на помещението. Заповядайте вътре, за да го разгледате по-детайлно в галерията снимки по-долу.

Интериорен дизайн на офис у дома

офис у дома

Ако имате възможност да работите от вкъщи и имате подходяща стая, в която да можете да се усамотите и да се занимавате със служебните си задължения, значи ви трябва офис у дома.  Декорирайте помещението по начин, по който да имате всички удобства, които са ви нужни за да се справяте успешно с бизнес задачите си, а от друга страна да се чувствате комфортно (като у дома си 🙂 ).

офис у дома

Женският стил в обзавеждането си личи, но присъства в деликатна и изискана форма – картина с иконата Мерелин на стената, ваза със свежи цветя на бюрото, декоративна възглавничка на креслото, ароматни свещи и пастелни тонове. Столът зад бюрото опредено веднага фокусира вниманието с вида си на истински бял трон. Седейки в него, бизнес дамата се чувства изцяло в своето царство, което има способността и вдъхновението да управлява.

Офис у дома – практично и удобно решение за дами с бизнес нюх

офис у дома

Бялото и сивото са използвани като основни тонове в интериора на този свеж и възхитителен офис у дома. Розовото и кристалите присъстват като детайли за блясък и ярки щрихи в дизайна. Персоналните снимки в рамки и ръчно изработените произведения върху рафтовете красят личното пространство на бизнес дамата.

офис у дома

Достатъчното количество естествена светлина е важно за функционалната работна среда, ето защо големият прозорец,, който остава зад стола е оставен открит с отворени завеси, за да пуска в стаята максимално осветеност от вън. Разгледайте и останалите детайли от домашният офис в галерията по-долу и вземете своето вдъхновение, когато обзавеждате своя в къщи.

офис у дома

офис у дома

офис у дома

офис у дома

офис-у-дома

офис-у-дома

офис-у-дома

офис-у-дома

офис-у-дома
офис-у-дома