plochki za banq v lilavo i bialo

Плочките за баня са идеалният начин да внесете характер и стил в банята. Заради водоустойчивите си свойства те са перфектният материал за баня. Разнообразността на пазара ви позволява да намерите много идеи за плочки и цялостни проекти за баня. От елегантен и минималистичен, до шарен и весел ние ви предлагаме 20 варианта на плочки за баня, с които ще преобразите банята си чрез собствения ви усет за стил и дизайн.

Няколко добри идеи за модерни плочки за баня

plochki za banya cherno byalo

Черно-белият контраст е един интересен начин да внесете класическия стил в банята, а небесното синьо е един ненатрапчив и приятен акцент.

plochki za banya v rozovo

Пастелното розово е нежен избор за плочки за баня. Освен, че оптически уголемява пространството, но и придава един много особен бляскав и момичешки дух.

jalti plochki za bania

Това е мястото, което посещавате всяка сутрин, след като си отворите очите. Жълтото за плочки за баня е начин, с който да внесете топлина и настроение, което ще ви съпътства през целия ден.

Модерни идеи за плочки за баня

plochki za banya lilavo

Този тип баня е за артистичните натури. Лилавото е капризен цвят, но изглежда свеж избор и се комбинира добре както с бели, така и с зелени и кафеви плочки за баня.

plochki za banya s minimalistichna struktura

Създайте интересни орнаменти като използвате плочки от един и същ вид, но в различен цвят. Една минималистична, но модерна баня със строго очертана структура и подредба.

plochki za banya v klasicheski tonove

Кафявото и бялото са символ на уюта в дома, така че не се притеснявайте да използвате и за банята си.

plochki za banq v sinyo

Изберете друг дизайн за плочките в частта на душа или ваната, с която банята ви ще получи завършен вид. За пример – плочките за баня, които имат различни модели, но са в рамките на една и съща цветова гама. За акцент можете да добавите някой предмет в ярък тон.

plochki za banya vyv floralni motivi

Декоративните плочки за баня са подходящ начин за използване, като фокусна точка. Това е начин да имате непромокаема картина в банята с мащабните декоративни плочки, които се вписват заедно. Обградете тази централна част с неутрални плочки, които ще служат като рамка.

Plochki za banya bejovo i bialo

plochki za banya mramor

plochki za banya chenro bqlo

plochki za banya

plochki za banya

plochki za banya

plochki za banya

plochki za banya

plochki za banya v lilavo

plochki za banya

plochki za banya

plochki za banya kafqvo i zlatisto