Обзавеждане и Дизайн

Свежест и спокойствие в хол в зелено

hol zeleno steni parket idei

Подходящите цветове в обзавеждането са способни да донесат спокойствие и свежест в хол в зелено. За да се почувствате по-близо до природата този лимоново-резидав цвят ще я вкара в дома ви. Пролетта и лятото предизвикват у нас желания да прекарваме повече време в градини сред природата. Ако не разполагате с достатъчно открито пространство, нито градина, можете да украсите хола си с атмосфера на успокояваща градина. Интериорните проекти, които сме подбрали да ви покажем в снимките по-долу ще ви помогнат да направите помещението си едно комфортно място.

Многофункционалният зелен цвят в обзавеждането на хол

idei hol zeleno stena kilim mebeli

Хол в зелено ще направи част от дома ви релаксираща зона, напомняща за уханието на градините. Зеленият цвят може да бъде многофункционален в съчетаването му. Можете да го добавите чрез диван, цветна стена, декорация, акцент със завеси, с килим и по още много други начини. Идеята е да се насладите на всеки миг прекаран в жилището ви.

Атмосфера, напомняща за уханието на градина

hol zeleno akcent interior kilim

Говорейки си за хол в зелено, не означава, че цялото помещение трябва да е едноцветно. Меките светлозелени акценти предлагат визуално разделяне между хола и кухнята. Избирането само на няколко зелени предмета като акцент ще ви позволят да промените вашата цветна палитра с лекота.

idei hol zeleno kafqvo zavesi

Не се страхувайте от лайм зеленото. То привлича окото в стаята и добавя индивидуалност на цялостния интериор. Изглежда особено добре с неутрални цветове, защото не се конкурират помежду си.

interior hol zeleno fotioil

Акцентирайте със зелено. Няколко цветни елементи на фона на неутралните добавят мигновено персоналност по един деликате начин. Акцент със стол ще внесе свежо усещане по класически начин.

hol zeleno steni idei divani beli

Неутралният черен под, сивите (отново неутрални дивани) и дървената маса балансират ярките жълто-зелени стени в този хол.

idei hol zeleno steni interior

Боядисването на само една стена в зелено добавя жизненост на помещението. Цветът има свойството да съживява неутралната стая, в която липсва основен цвят.

hol zeleno interior steni zavesi divani

 Съвременното зелено

interior zeleno divani bqlo stolove kamina

Зеленото като основен цвят в интериора

hol zeleno steni divani bql pod

 Запазете цветовата палитра семпла

zeleno hol idei interior zavesi

Идеален пример за акцентиране в помещението – чрез възглавници 

interior hol zeleno bejovo

zeleno hol jalto moderen stil

hol stena interior zeleno mebeli cherno

divan hol interior zeleno stena