Обзавеждане и Дизайн

Вдъхновяващи идеи за спалня

idei spalnq frenski prozorci

Има много начини да се добави стил към вашата спалня, затова ще ви покажем няколко вдъхновяващи идеи за спалня. Какво прави една спалня незабравима? Дали е въпрос на определен стил в обзавеждането? Или е въпрос на луксозно обзавеждане? Или е въпрос на игра с цветове? Можете да преобразите спалнята си и то не с много голям бюджет. Ще ви представим няколко стилни решения в обзавеждането, които могат да променят всяка спалня. Те преминават през осветление, което може да създаде спокойна атмосфера и стигат до няколко стратегически разположени растения, за да създадат комфорта, от който се нуждаем всички.

Стратегически разположени растения

idei spalnq bejovo venge elegantna

Спалнята ви има ли изглед и големи прозорци? Ако да, не забравяйте да обърнете внимание на зеленината. Не запушвайте простора със завеси. Едно красиво растение до прозореца е много вдъхновяващо и допринася за спокойната атмосфера. Но не прекалявайте с бройката, дори и да имате няколко любими цветя.

Правилното осветление, декорация и цветове в спалнята

idei za spalnq bejovo bqla lamperia

Осветлението е неизменна част от вдъхновяващите идеи за спалнята. Правилното осветление може да допринесе за цялостното усещане, което носи помещението. Ако си мислите, че висящите осветителни тела са предназначени само за трапезарии и кухни, помислете пак. Има нещо неочаквано в това да добавите дълги висящи полилеи от двете страни на леглото в стаята. На нас ни напомня на средиземноморските стилове или обзавеждане, като на остров Бали например.

spalnq darvo idei retro stil

Нека насочим вниманието ви към по-различните осветителни тела. Забравете за малко за стъклените и металните такива. Тук дизайнерът е показал иновативното си решение да сложи дървен полилей от две окръжности. Чудесен избор ще е ако изберете полилей с концентрични пръстени. Ефектът: съчетание, което облича всяка спалня със стил и индивидуалност.

idei za spalnq bejovo cherno bqlo

Няма нищо по-добро от табла на спалнята, която да се откроява върху красиво боядисаните стени. За по-силен акцент добавете 1-2 картини над нея.

ideq spalnq vdahnovqvashta italianski stil frenski prozorci

Преминавайки към въпросът с подходящите цветове в спалнята, включването на необичайни цветове не винаги е подходящо. Меките, топли тонове могат да ви отведат доста далеч, особено когато са в интересни комбинации с фокусна точка. Оставяме ви да се наслаждавате на останалата част от снимките ни с вдъхновяващи идеи за спалня.

idei slapnq vdahnovqvashti kojena ramka bejovo

 Вдъхновяващи идеи за спалня в сиво и бяло

idei za spalnq sivo bqlo aimee wartepny

 Вдъхновяващи идеи за спалня от Мариле Бенз в луксозен стил

idei spalnq luksоzna bejovo marilee benz

 Идея за съвременна спалня обзаведена в сиво и черно

idei spalnq sivo cherno savremenna

 Вдъхновяваща идея за спалня с дървена рамка

idei spalnq darvo bqlo

Идея за спалня с дървена рамка на леглото, вдъхновена от дизайнера Кайли Спайви

vdahnovqvashti idei za spalnq darvena ramka kiley spivey

idei spalnq vdahnovqvashti kilim darvo sivo gisele taranto

vdahnovqvashtaspalnq idei luks huxhux

idei spalnq vdahnovqvashti moderna bialo

vdahnovqvashti idei spalnq retro rustik darvo

spalnq idei sinio bqlo sivo

spalnq ideq sivo bqlo kara mann

spalnq ideq moderna sivo cherno huxhux

spalnq ideq moderna vicente wolf