Стайни цветя във ваза

стайни цветя

Силата и въздействието на всички стайни цветя в дома няма как да бъде оспорена и добрите интериорни дизайнери знаят това. Ето защо те използват всяка плоска повърхност, за да поставят ваза с естествена и уханна декорация. Допълнителните цветя и цветове озаряват всяка част на къщата, от кухнята до спалнята, ето защо те трябва да присъстват навсякъде в жилището ви.

Изобилие от стайни цветя в дома

стайни-цветя

Всяка една от стаите в дома ви ще изглежда много по-красива и уютна, ако сложите саксия или ваза в нея. За елегантна декорация на масата в трапезарията, поставете серия от редуващи се кристални ваза и свещи върху парче плат или поднос. Във всяка от вазите поставете свежи цветя и  ги обградете с много зеленина. Смесването на този централен елемент върху масата с непринудената атмосфера на модерния дом определено ще привлече погледите на гостите ви по време на следобедния брънч или неофициалните вечери, на които сте домакини.

стайни цветя

Разкошно уханни чаени рози, фрезии, божур, люляк или лилии са чудесен избор за цветни стръкове, потопени във ваза върху нощното ви шкафче в спалнята.

стайни-цветя

Цветните вази в коридора ще посрещат всеки, който влиза в дома ви. Направете добро първо впечатление още от вратата с уханна и богата аранжировка от нежни растения с къси дръжки. Създайте фокусна точка в антрето с арт произведение на изкуството и свежи стайни цветя. Кошница с горски растения пък ще добави приветлив вид на помещението.

стайни цветя

Старите водни стомни, старинните чайници, класически урни или дори очукани глинени саксии стават очарователни контейнери за небрежно поставени икебана в кухнята. Тях може да поставите върху перваза на прозореца или кухненския шкаф, близо до подправките и посудата. А една стъклена ваза с ниски цветя върху масата,  внася свежест и красота в обстановката.

стайни-цветя

Вземете любимата си ваза, антична фигура или купа и си направете специален аранжимент върху масата в хола. Потопете във водата по три стръка цветя с интересна структура и различна височина, които ще направят букета на няколко нива. Поставете още две-три стайни цветя в помещението, които разпределете в ъглите му.

стайни-цветя

Дори и в банята може да намерите подходящо място за букет стайни цветя. По този начин мокрото помещение в дома ви ще изглежда много по-свежо и приятно.

стайни-цветя

стайни-цветя

стайни-цветя

стайни-цветя

стайни-цветя

стайни-цветя