Реклама

Момиче на седмицата: Симона Коева

симона коева

Казват, че скъпите парфюми идват в малки опаковки. За втората седмица от Февруари ще ви запознаем с една харизматична личност, която съдържа в себе си голям позитивизъм и добро настроение.

Реклама


Усмихнатото русокосо миньонче, което гостува в рубриката ни “Момиче на седмицата” е Симона Коева. Родена е в града на розите – Казанлък, завършила е българска филология в Пловдив, а дълго време прекарва, кръстосвайки най-оживените курорти в България – Слънчев Бряг през лятото и Банско през зимата. Сега Симона се е завърнала в родния си град, където се е отдала на своя талант и на откриване на хармонията в себе си чрез йога.

Момиче на седмицата: Симона Коева

симона коева

LZ: Какъв човек е Симона Коева? 

– Аз съм щастлив човек. Осъзнала съм напълно свободата си, здрава съм, посрещам всеки един нов ден с усмивка и се радвам на уроците, който ми подарява животът.

LZ:  С какво се занимаваш?

– В момента работя в салона за красота на майка ми като маникюристка, а в свободното си време ходя на йога.

LZ:  Какво обичаш в живота?

– Обичам морето – независимо къде се намира то, обичам хубавата храна, обичам да се усамотявам, за да си помечтая или да си чета някоя интересна книга и също така да се запознавам с нови и интересни хора.

симона коева

LZ:  Кое е нещото, с което не обичаш да се сблъскваш?

– Нещото, с което не обичам да се сблъсквам е и нещото, с което всъщност се сблъскам всеки ден – лъжата. За някои това е просто едно нормално средство за комуникация. За съжаление не мога да обясня на хората, че това винаги се разбира, колкото и клиширано да звучи – истината излиза наяве рано или късно. Усетя ли, че някой се опитва да ме излъже, мнението ми за него моментално се променя, както и държанието ми към него, също. С две думи – бягам надалеч.

LZ:  С какво се справяш трудно?

– “Трудно” избягвам да употребявам и да го казвам. Всъщност много е важно дали съм си го поставила нещото, с което искам да се справям, за цел и дали имам желанието да го правя. Ако виждам, че няма смисъл, просто не го правя.

симона коева

LZ:  Какво обличаш най-често?

– Много зависи от сезона, но като се замисля, май не се разделям със светло сините си дънки.

LZ:  Какво е за теб модата?

– За мен модата не е на първо място. Не се влияя от модни тенденции. Нося това, което на мен ми харесва.

LZ:  В какво се чувстваш най-добре облечена?

– Най-добре облечена се чувствам в спортните си дрехи.

симона коева

LZ:  Има ли нещо, което смяташ за неудобно за носене?

– Да! Всичко много тясно по мен е неудобно за мен.

LZ:  Високите обувки са…  ?

– Страстта на всяка жена, но и спасителен пояс за миньончетата като мен. Обувайки високи токчета неминуемо визията ми се променя.

LZ:  Една жена трябва да бъде … ?

– Винаги себе си, да не подражава на никого и да се гордее с индивидуалността си. Много е важно да поддържа добре естествената си красота и, разбира се, да бъде усмихната, умна и тайнствена.

симона коева

LZ:  Кои са дизайнерите, които те вдъхновяват?

– Нямам определени дизайнери, който ме вдъхновяват. Но черното и бялото и класиката са нещата, които обожавам и бих казала, че преобладават в моя гардероб. Гледах наскоро едно ревю на Sharon Wauchob и четох за нея, че стилът на дизайнерката комбинира идеално силата и женствеността със склонност към риск. В колекцията й имаше много черно и бяло, не бих казала, че ми допадна всичко, но имаше неща, който бяха по вкуса ми.

LZ:  От къде пазаруваш?

– В последно време пазарувам предимно от Интернет, в следствие на това много често ми се налага да посещавам шивач, за да ми коригират дрехите.

LZ:  Най-любимата ти дреха е?

– Най-любимата дреха – черното ми кожено яке.

симона коева

LZ:  Без какво не излизаш от вкъщи?

– Не излизам от вкъщи без чантичката ми за гримовете, заредена минимум с три-четири гланца за устни.

LZ: Какво можем да намерим в чантата ти?

– В чантата ми може да намерите тефтерче, портмоне, очила, парфюм, няколко разхвърлени късметчета от кафета и разбира се – чантичката ми за гримове.

LZ: Какво пожелаваш на читателите ни?

– Пожелавам в месеца на любовта на читателите на LAZARA винаги да са влюбени, независимо в какво и в кого, защото любовта е навсякъде. Да бъдат по-позитивни, нека не се влияят от никого и бъдат различни, градейки и създавайки свой стил и път в живота.

Из гардероба на Симона

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

Може да харесате и..


Реклама