Хороскоп

Финансов хороскоп 2016

финансов хороскоп 2016

Финансов хороскоп 2016 – прогнозата за всички знаци от зодиака

Кога ще правите пари или кога трябва да пестите, а кога е позволено да харчите свободно и да се отпуснете за хубави изживявания – нека търсенето на ценните улики във финансовия хороскоп за 2016 започне сега.

ОВЕН

Финансовият хороскоп за тази година на Овена изглежда доста оптимистично. Още в първите месеци може да има лека засечка с парите, но за ситуацията ще се намери бързо решение, а през октомври вашият бизнес ще процъфти и ще има такъв успех, който дори не сте и мечтали. Ако през май имате малко грижи и сте притеснени, то до декември всичко ще се оправи и ще бъдете финансово добре.

ТЕЛЕЦ

Във финансовия сектор, както и в други области на живота, тази година всичко върви по план. Най-доброто време е през двата летни месеца – юни и юли. През ноември може да се наложи допълнително усилие, за да поработите над събирането на средства, но резултатът ще бъде удовлетворяващ и положеният труд щедро ще ви се възнагради.

БЛИЗНАЦИ

Най-успешните месеци за вашите финанси ще бъдат през юни, юли и октомври. През септември, може да имате възможност да направите значителни инвестиции до такава степен, че те ще са в състояние да ви осигурят солидна основа за бъдещето. Това е страхотна новина, обаче всичко трябва много внимателно да се претегли, преди да се вземе решение.

РАК

Финансов хороскоп за 2016 г. от една страна ви подготвя няколко ценни подаръци, но от друга и хитър тест за самоконтрол. За вашето благополучие ще бъдат най-добри месеците март и юли, но се опитвайте да бъдете бдителни в последните дни на месец май. Не позволявайте на емоциите да надделяват над здравия разум.

ЛЪВ

Ако говорим за финанси, тази година обещава да бъде за вас една от най-успешните. Повечето от вас ще бъдат доволни от август и септември. Въпреки това, близо до зимата късметът може да започне да демонстрира своята капризна природа – калкулаторът трябва да е до вас при подписването на всичките ви приходи и разходи. Разумната парична стратегия ще ви позволи да обезпечите и 2017 година.

ДЕВА

Финансовият хороскоп за годината за вас се определя от събитията от близкото минало. Всичките предходни месеци имат влияние от щедрия Юпитер и той възнамерява да даде всичко необходимо за вашето материално благосъстояние. С други думи, от гледна точка на паричните доходи няма нужда да се притеснявате за нищо.

ВЕЗНИ

Вашето финансово положение изглежда доста стабилно през първите месеци на 2016 г., но малко неща могат да се забавят в разгара на пролетта – през април и май. Не изпадайте в паника и не се захващайте с нови проекти от страх, че няма да бъдете в състояние да намерите достатъчно пари, за да се справите. С идването на лятото – през юни и юли – ситуацията ще бъде коригирана, но с появата на Юпитер във вашия знак, септември също ще бъде толкова добър.

СКОРПИОН

Финансовият хороскоп за тази година включва покана за вас да бъдете внимателни с парите и това ще бъде особено важно през летните месеци. Октомври и ноември ще донесат в това отношение известно облекчение и ще ви помогнат да се стабилизират доходите, но в края на годината може да се чакат изненади, така че е разумно и да се опитате да поддържате постоянна бдителност.

СТРЕЛЕЦ

Вашият успех в кариерата през тази година може да увеличи много реалните ви парични доходи. Вие, очевидно, няма да се стараете напразно и ако сте готови да поемете риска, паричните транзакции през март и юни обещават да бъдат много добри. Ноември, също е обещаващ – на следващите Коледни празници ще можете да си позволите много неща, които са вече във вашия списък с желания.

КОЗИРОГ

Вашето финансово положение обещава най-голяма стабилност и сила в близко бъдеще – през първата седмица на януари. Второ, благоприятен период ви очаква в средата на лятото, през юли. През декември на 2016 ще имате нещо като игра на рулетка – трябва да претеглите и изчислите вашия бюджет, така че да не бъдете в губеща позиция.

ВОДОЛЕЙ

Обичате чудесата, а следващата година те ще се опитат да ви изненадат, включително – в областта на финансите. В материално отношение вашият бизнес ще върви добре, особено предвид факта, че парите ще започнат да идват не от основната ви работа, а от най-неочаквани и вдъхновяващи проекти. Позволете си да се забавлявате, но през май и през август се опитайте да покажете малко повече бдителност и предпазливост.

РИБИ

През следващата година величественият Сатурн ще тества силата на вашите бизнес умения и способност да защитавате собствената си позиция и интереси. Ще бъде нужно повече да се потрудите, но възнаграждението няма да ви разочарова. Във финансов план за най-успешните месеци ще бъдат март, април и септември.