Хороскоп

Хоби според зодията

hobi spored zodiqta

Открийте своето хоби според зодията си.

Хобитата и интересите се променят с течение на годините, но въпреки това има някои основни неща, към които са по-склонни представителите на отделните зодии. Знаете ли какво хоби може да промени живота ви, да отвори сърцето ви и да ви накара да се чувствате живи и способни? Какво ви предлага астрологичната карта за хоби според вашата зодия, което може да добави по-голям смисъл в живота ви? Разберете в редовете по-долу.

Хоби според зодията

Зодия Овен: Катерене

Като Овен, ти си едно от онези животни, които принадлежат на планинските върхове. Овните трябва да бъдат на открито, използвайки телата си, за да се упражняват с много усилия и да се избутват към нови, по-високи нива. Ако скалното катерене изглежда твърде рисковано за вас (в което се съмняваме), бъдете насочени да се намерите хоби, в  което използвате тялото си на 100 %.

Зодия Телец: Божествен шоколад

Вашата любов към храната говори само едно нещо – трябва да си намерите удоволствие в кухнята, да подготвяте някои декадентски десерти, които ще възбудят всичките ви усещания. Също така като хоби ще ви хареса изучаването на науката зад шоколада и пътуването му от зърно в шушулка до десертно блокче. Можете да се потопите главата напред в това хоби според зодията ви и всеки ще ви обича, когато се появите с торбичка с шоколадови лакомства.

Зодия Близнаци: Писане

Близнаците са разказвачи. Ако все още не сте отделили време, за да напишете вашите истории или нещо, което обичате, вероятно вече е време да направите това, защото мозъкът ви е изпълнен с идеи и теми, от които сте завладяни. Една писателска  група може да е добър избор, който да ви помогне да сте по-фокусирани над пистата. Двадесет минути на ден е всичко, което ви трябва.

Зодия Рак: Стъклопис

Като Рак, вашият дом е вашето царство и вие трябва да направите всичко, което цялото ви сърце желае. Стъклописите и изобразителното изкуство могат да внесат за вас свещен тон за всяка работна среда, в която се намирате. Тъй като мястото, където живеете, е толкова неразделна част от вас, защо да не се заемете с хоби според зодията, което ви предлага възможност да създадете  свещено убежище за себе си и семейството си?

Зодия Лъв: Монолози на сцена

Някои хора искат светлината и камерите върху себе си, докато други го заслужават. Вие, драги Лъвове, имате естествената способност да привличате вниманието към себе си. Може би е време да застанете в центъра на сцената и официално да научите репликите  и да заковете ролята. Изучаването на монолози е чудесен начин да  изострите паметта си и да изградите свои актьорски умения.

Зодия Дева: Градинарство

Защо градинарството е добро за вашето здраве? Да, като Дева, вие сте перфекционист и тази черта се отнася и за вашето здраве и благополучие. Вие искате всички да имат добра храна, чиста вода и ресурсите, от които се нуждаят, за да живеят здравословен живот. Започването на градина ще бъде чудесен начин за облекчаване на стреса, докато правите нещо полезно. След като пораснат здравословните зеленчуци, можете да ги споделите с вашите съседи.

Зодия Везни: Интериорен дизайн

Използвайте вашата креативност да ремонтирате пространството в дома си. Направете това, което винаги сте си представяли. Посетете местните пазари и четете каталозите за някои големи достъпни находки. Това всичко е в услуга на желанието ви да създадете и да се  вдъхновявате от красотата, където и да отидете. Защо да не започнете от там, където живеете? Направете едно малко пространство изключително красиво и след това  се изнесете от там.

Зодия Скорпион: Мистерии

Скорпионите обичат един добър криминален роман. Нищо не ви призовава така, както навлизането в тъмните и непознати места, за да бъдете в сенчестата страна на човечеството. Кърлингът с добра мистерия, която не само оспорва нашия интелект, но ви позволява да се докоснете до човешката тъмнина по време на престоя ви в безопасност в собствената ви спалня.

Зодия Стрелец: Игри на открито

Стрелците обичат да са в движение и дейностите на открито карат душата ви да се чувства добре. Ако не пътувате, трябва да бъдете възможно най-малко  у дома, да общувате и да се срещате с нови хора. Включете се да участвате в баскетболна лига или друг групов спорт, което ще ви държи активни, ангажирани и ще се срещате с хора, с които имате сходни интереси.

Зодия Козирог: Финансова дейност

Като Козирог трябва да  изградите нещо и какво по-добро за изграждане от финансов просперитет с група от други жени, с които имате един и същ интерес? С работната си етика,  ще получавате  умни инвестиционни идеи. Не са ли парите страхотно хоби според зодията?

Зодия Водолей: Свобода на духа

Свободата е вашата голяма страст и каквото и да ви кара да се чувствате свободни, то е това, което трябва да правите. Дали е музика, писане или време с децата? Това е, скъпи Водолеи, изберете едно за сега и се премествайте от него, чак когато веднъж сте го завършили. Вие сте добри във всичко, което правите, така че нека да започнем със събирането на музика.

Зодия Риби: Гмуркане.

Обратно към океана, трябва да се върне един ден сестрата на рибите. Ако някога е имало една земна русалка, то това сте били вие. Вие сте красива, магическа и женствена. Вие сте толкова съблазнителна върху земята, а само си представете какво ще бъде в морето. Гмуркането ще ви отведе до един свят, за който само сте си представяли.

източник:msn.com