Хороскоп

Мъж зодия Дева

maj zodiq deva

maj zodiq deva

Ако насреща имате мъж зодия Дева, то знайте, че при него дяволът е в детайлите, а той обръща доста внимание на тях. Той е трудолюбив, ефективен и методически се опитва да преодолее всяко предизвикателство по пътя си. Има огромно чувство за дълг и би направил всичко в името на благоденствието на неговото семейство, приятели, работа или общност. Мъжът Дева е специалист по установяване на факти и обича да се захваща с дреболии, които много други хора не смятат за важни и не им отделят нужното внимание. В работата си заема челни позиции, с неговата трудолюбивост, а в колективни игри е доста ценен за отбора. Приятелите на мъжа Дева знаят, че на него може да се разчита, най-вече поради факта, че той обича да помага на другите.

Девата също може да се свърже с някои от характеристиките на Девицата, като скромност и чистота, например. За мъж Дева може със сигурност да се каже, че той е справедлив и балансиран. Благородност и скромност в същото време са други качества на характера му.

Управляван от Меркурий, никога няма да видите мъжа Дева да стои неподвижно за дълго време. Той представлява сноп от енергия както психическа, така и физическа. Източник е на власт и устрем за постижение, като често решава сложни проблеми в главата си, докато ръцете му вършат друга работа в дадения момент.

Мъж зодия Дева е склонен да изучава всяка ситуация в пълни подробности. Той се интересува от разбиране на всичко, като вниква и в най-малките детайли. Неговата цел е перфекционизъм на първо място в себе си, а след това в работата, в другите около него и най-накрая в света. Има много изтънчени вкусове, а  спретнатостта и редът са приоритети за него. Девите се свързват със знака на Земята и по тази причина повечето мъже представители на зодията са земни и практични.

В любовта:

Мъжът Дева търси съвършенството дори и в любовната игра. Той не е неуравновесен или непостоянен. Ще се влюби само след като е анализирал цялата ситуация, всички плюсове и минуси, всички пукнатини, пропуски и силни страни на една емоционална връзка. Под романтика разбира  вечеря на свещи и спонтанни пътувания през уикенда в чужбина. Влюбеният мъж Дева се стреми да бъде по-добър човек, баща и любовник.

В една връзка мъжът Дева е верен, внимателен и обича да помага. В дома харесва стабилността и предвидимостта, балансира финансите, а в свободното си време обича да играе с децата. Той се стреми да бъде идеалният партньор в една връзка със своята лоялност, опит и сърдечност. Съжителството с него е сравнително лесно, тъй като той обича спокойствието в една връзка, а не напрежението.

Мъжът Дева не изразява емоциите си много добре и това може да ви накара да го помислите за твърде резервиран и дори непристъпен на моменти. За него е трудно да допусне някой близо до емоционалното си състояние, така че често за него е проблем да намери нови приятели или да се ангажира с нова връзка.

Когато става въпрос за избиране на спътник в живота му, тогава той става много специфичен и подробен. Някои Дева мъже трябва да се научат и да осъзнаят, че не всичко се нуждае от контролирани факти, цифри и дълбоки размисли.

В се*са:

Секс*т с мъж Дева може да представлява една афера с военна прецизност, ако той все още не е уверен във вас. Всички подробности ще са мислени предварително и разгледани. Той често изненадва своите любовници. Да, той може да бъде малко по-пуритански настроен, поне докато не отключите скритите страсти, които се намират в него. Елементът му е Земята, така че има какво да се очаква от него в се*са. Той е взискателен в леглото и с вниманието си към детайла се характеризира като човек, който е компетентен и опитен любовник. Той се нуждае от много увереност да излезе от черупката си, а когато това стане, ще се радвате на по-спокоен подход. Противоположностите привличат мъжът Дева и той особено се опиянява от лудостта и необуздаността в характера на другите. Обикновено се счита за най-съвместим с Козирог, Телец, Скорпион и Рак.

Пари:

Мъжът Дева не обича рисковете и финансовото му портфолио съдържа консервативни инвестиции, които са пригодени за дългосрочна стабилност, а не някакви агресивни краткосрочни добиви. На мъжа Дева може да се разчита винаги, защото обикновено има спестени пари за черни дни.

Кариера:

Мъжът Дева може да бъде голям учен, анализатор, писател, математик, счетоводител, изпълнителен асистент, инспектор, или психолог.