Хороскоп

Мъж зодия Скорпион

muj zodiq skorpion

muj zodiq skorpion

Пазете се от жилото на един мъж зодия Скорпион, защото той не е от тези, с които може да си играете. Той е сериозен, а понякога и строг, разполагащ с малко време за несъщественото и маловажното. Способен е да вижда света само в черно и бяло, а сивите нюанси са твърде неясни и не го интересуват. Невероятно любопитен е и иска да научи всичко и да опознае всеки., но иска сам и по своя начин. Интуицията му помага да изкопае простата истина за нещата, а е и майстор на задаване на въпроси, които са преки и проникващи.

Мъжът Скорпион здраво държи съдбата си, има контрол над всяка ситуация, в която се намира и живее според собствените си условия. Той има смъртоносен вид красотата – амбициозен, безстрашен и независим е. Не заставайте на пътя му и не поставяйте никакви залози срещу него. Самоизграден победител, той рядко познава болката от загубата, защото неговата упоритост и находчивост ще го карат да продължава да опитва, твърдо решен да получи това, което иска. Умее да се наслаждава от плодовете от упорития си труд.

За разлика от животински си вид, мъжа зодия Скорпион не живее под скала, но е потаен и много сложен. Не е вероятно да изсипе най-тъмните си тайни при първия знак на приятелство. Всъщност, приятелството с него трябва да е доказано и спечелено с лоялност. Управляван от Марс, богът на любовта и Плутон, бога на подземния свят, той страстен,  интензивен и изпълнен с желание. Може да бъде отмъстителен, с буен нрав и дълга памет за всички неправди, направени или плод на въображението им. Но от друга страна, опознаете ли го добре веднъж, ще разберете, че времето си е струвало усилията, защото по свой начин това ще ви донесе наслада, тъй като умее да влиза под кожата и да сграбчи душата. Той е по-уязвим, отколкото позволява да се види и вероятно е по-мъдър от всеки друг ваш познат.

Мъж зодия Скорпион – какво трябва да знаем?

Всеки мъж Скорпион има дългосрочна стратегия и подход към живота, така че ако днес изгуби битката, това не означава, че ще се предаде лесно. Той просто ще изчака по-добра възможност през следващите дни, за да получи своето.

В любовта :

Макар на пръв поглед да изглежда неемоционален, мъжът Скорпион дълбоко в себе си е спокоен и готин. Предпочита да прикрива бушуващите в него емоции. Както всички водни знаци, той е много по-приспособен към собствените си емоции и не обича да губи контрол над тях, особено публично. Любовта за него е страстна и мощна, катализатор, който променя целия му живот и перспектива. Той е грижовен и всеотдаен любовник, дори малко собственически настроен, но това е начинът му да покаже любовта си. Под твърдата си обвивка, мъжа Скорпион е чувствителен и обичлив, но би свалил гарда и би показал тази своя страна само на подходящия партньор.

Те обикновено се считат за най-съвместими с Риби и Рак.

В се*са:

Харизмата на мъж зодия Скорпион и магнитния му чар експлодират в дъжд от искри в спалнята. Неустоим, горещ и с тъмен се*сапил, фразата „Това беше най-добрия се*с в живота ми“ се изплъзва от жената, влязла в постелята му. Неговата интуиция и страст го правят съвършен любовник. Енигмата между чаршафите, както и извън тях, също и това чувство за мистерия често е това, което привлича толкова много любовници към бърлогата му.

Пари:

Мъжът Скорпион има нужда  да контролира, така че обикновено менажира парите си много добре. Верен на сложната си природа, той има натрапчиви състояния, които понякога могат да вземат превес и да му костват много пари поради екстравагантност, която не е необходима, но изглежда добре на паркинга.

Кариера :

Мъжът зодия Скорпион би постигнал успех към каквато и кариера да се насочи. Неуморно трудолюбив, този човек има мощна работна етика, която го прави търсен служител, който е харесван и уважаван както от своите началници, така и от колегите си. Би било добре да работи в областта на журналистиката, психологията, психиатрията, научните изследвания и криминологията.