Хороскоп

Мъж зодия Телец

muj zodiq telec

muj zodiq telec

Ако в началото не успеете да впечатлите мъж Телец, опитайте отново. Понякога очите му „се отварят“ бавно и тромаво.

Подобно на бика, който атакува матадора с високо вдигната глава и разширени ноздри, един мъж зодия Телец е способен да отговори на всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя му с гордост и решителност. Той е въплъщение на упоритост, решителност и сила. Той има буен нрав и няма да се поколебае да го разгърне.

Телецът е управляван от Земята, а почти всеки мъж Телец обича всичко физическо и материално. Обича да се „къпе“ в излишък. Това е едно от любимите хобита на бика.  Въпреки това, той е традиционен и разумен.

Основната цел в живота на мъжа Телец е да има уютен дом, топло огнище, истински партньор и добър живот. Постоянната рутина и емоционалната стабилност са костюм за него. Той обича да знае какво го очаква в кариерата, живота и любовта. Цапнат в устата, той често грабва всичко това за гърлото.

Изключително чувствен, той реагира по-добре на нежно докосване, отколкото на всяка друга физическа близост.

Предпазливостта и чувството за самосъхранение в Телеца са способни да го накарат да изостави потенциалната си половинка при първия признак на любов, въпреки, че се спуска с главата надолу във взаимоотношенията си. Той просто е влюбен в любовта.

Мъжът Телец не е добър в любовните игри. Той ще вземе нещата по номинална стойност, така че ако наистина се опитвате да се дистанцирате от него, думите „почивка“ или „отворена връзка“ не са подходящи. Тези думи не съществуват в речника му. Представителят на тази зодия се радва на последователността и близостта в една връзка и ще упорства с опити да направи нещата по-добри. Той не раздава своите чувства лесно. Не е непостоянен партньор.

Ако си имате работа с мъж зодия Телец, имайте предвид, че той може да бъде изключително упорит. Тази негова черта го прави уникално устойчив във всичко, с което се захване. Този джентълмен има способността да бъде предпазлив в живота си и би се размърдал, само ако е в рамките на зоната си на комфорт. Приключенията са възможни, само ако ще допринесат за някакъв вид стабилност.

Един мъж Телец работи усилено за това, което има и иска да спечели, и понякога дори може да бъде егоист, когато става дума за любимите им неща. Това понякога поставя ограничения за споделяне. Телецът показва упорит нрав, когато някой иска да вземе нещо назаем от него. Не забравяйте, че трябва да му го върнете в същото състояние.

Пари
Мъжът Телец обикновено се радва на добър финансов живот. Но не му се обаждайте, ако искате да проявите алчност. Той е материалистичен и полага всички усилия, за да постигане финансова стабилност. Инвестициите му обикновено са безопасни и съобразени.

Мода
Изисканият Телец е човек, в чийто гардероб можете да срещнете лилаво и бледо синьо. Очаквате да видите копринени вратовръзки и ризи в тези цветове. Винаги на върха на модната сцена, Телецът с радост пазарува облекло и обувки в най-модерните стилове. Когато каже „злато“, за него не означава „позлатено“.

Връзки
Резервиран и стеснителен около тези, не познава, на мъжът Телец понякога му е трудно да се среща с нови хора – но това не означава, че някога се оставя да бъде изваден от играта. Докато неговият партньор е ангажиран с връзката им, Телецът ще се отдаде изцяло в името на успеха на съюза им. Обикновено тих, този човек може да бъде изключително ревнив и ще покаже и друга страна на природата му, ако се наложи да защити това, което той чувства за свое.

Здраве 
Високите нива издръжливост са причина за добро общо здраве. Но често срещан проблем е наднорменото тегло поради големия апетит и любовта към храната. Въпреки това, много Телци умеят да следят теглото си и да прилагат диети от време на време, за да се поддържат здрави. Рядко срещани, но не и изключени са  проблеми с шията и гърлото.

Кариера
Мъжът Телец е надежден и упорит, независимо каква задача стои пред него. С творческо око е и се наслаждаваха на стабилността и рутината на деня. Професиите за него са: музикант, художник, архитект, или търговец на антики. Този човек обича парите, така че когато се използват разумно, господинът е напълно подходящ за позиции като банкер, брокер, застрахователен агент, счетоводител, или човек в сферата на недвижимите имоти. С богато въображение, но практически насочен, мъж Телец може да бъде идеалният партньор, с когото да изградите дом.