Връзка с жена Овен

Реклама

жена овен

Тя е силна, но тя няма да се примири с вашите глупости. Тя е жена Овен.

Жените от зодия Овен са адски силни характери и не се страхуват да се борят за това, което искат. Това се отнася, както за кариерата им, живота им и особено за любовния им живот. За да обичате жената Овен трябва да сте динамични и да сте индивидуалисти, защото тя самата е точно такава.

Връзка с жена Овен е нещо интересно и вълнуващо. Тук ви даваме шест причини, за които да обичате жената от зодия Овен:

1. Бъдете в крак с нея.

Овен е първият знак на зодиака. Родените през него хора са ориентирани към действия на воини. Един Овен се събужда в 06:00 часа сутринта, готов да се търкаля и да се бори с всичко. Те нямат време да чакат, за да получат желаното заедно с всички останали. Вие по-добре да бъдете готови за клас Spin или изкачване на планината, когато сте обвързани с нея, защото тя със сигурност е. Един Овен жена няма време за губене, така че нека да вървим! Вземи си маратонки и последвайте примера й.

2. Бъдете честни с нея.

Овените ви удрят с истината по главата като с чук. Те ще ви кажат, ако ризата ви стои грозно и въобще няма да им пука, ако са засегнали чувствата ви. Те смятат, че е тяхно социално задължение да ви помогнат да си коригирате грешката на проявеният моден избор. Пак заповядайте! Така че, моля, бъдете по същия начин безскрупулно честни и върнете жеста на Овена. Те ще го оценят, наистина.

3. Никога не закъснявайте.

Мъдрата жена Овен, излиза с 15 минути по-рано от дома си, за да бъде “на време.” Да не сте посмели да карате Овенът да чака. Ако наистина се вбеси, тя може да ви пусне едно съобщение, че няма да ви чака и си тръгва. Няма да се примири с това неуважение от ваша страна и липсата на умение да управлявате времето си. Това не е нейн проблем – той си е ваш и вие трябва да го оправите.

4. Искрено се извинете, ако я ядосате.

Трудно е да ядосаш Овните. Те са доста спокойни и лежерни хора … докато не ги вбесите. След като сте разгневи жената зодия Овен, тя ще каже неща, които имат потенциала да ви ударят под пояса, защото се чувства така, сякаш вие не я слушате и не зачитате чувствата й.

5. Имайте свой собствен живот.

Не се залепвайте за представителките на зодия Овен, иначе те ще изтрият телефонния ви номер, ще забравят за името ви или че някога сте съществували. Имат свой собствен живот. Направете свои собствени неща и не ги карайте да живеят живота, който искате вие. Вие все нещо сте правили, преди тази жена да нахлуе в живота ви, така че продължавайте с него. Тя ще ви цени повече, ако имате идентичност, която не е свързана с нейната. Излизайте с приятелите си, но също така не забравяйте за нея. Тя ви обича и иска да я обожавате, но просто не 24 часа на ден.

 

6. Не забравяйте: Тя е бързо се пали, но и бързо се успокоява.

Понякога жените Овен успяват за миг да се ядосат за нещо и да побъркат вас, или който и да е пред тях. След като са се взривили и са освободили “парата” от тяхната система, всичко е свършило и те могат просто да продължат напред. Но моля, не повдигайте темата 20 минути по-късно. Те вече са забравил за нея и фокусът им се е преместил върху нещо друго.

източник:popsugar.com


Реклама