Грим

Грим трикове

грим трикове

Тези грим трикове ще променят живота ви завинаги. Желанието на всяка дама да изглежда винаги безупречно е съпроводено с доста усилия и грижи. Но понякога е нужно нещо съвсем малко, за да окаже невероятен и неподозиран ефект. Нужно е само да се знае кога, как и защо да се прилага.

Лесни и хитри грим трикове

грим трикове

Подгответе устните си, преди да нанесете червило върху тях. Минете с влажна и чиста четка за зъби внимателни по цялата им дължина. По този начин ще ги ексфолирате за секунди и ще подобрите кръвообращението в тази зона. След това попийте с кърпа и нанесете слой от любимото си червило. След това ги покрийте с парче носна кърпичка, притиснете леко и минете отгоре с четката с пудра. Махнете кърпичката и сложете още един пласт червило върху устните. С тази техника ще го запазите за по-дълго върху тях.

грим трикове

Правилното нанасяне на коректор в зоната под очите също е много важно за безупречната визия. За да нямате бели петна на тези места, просто го нанесете с апликатор под формата на остроъгълен равнобедрен триъгълник, който сочи на долу към крайчеца на устните от съответната страна на лицето.

грим трикове

За да постигнете визуален поглед на кошута, омекотете нюанса, който поставяте от вътрешната страна на долния клепач. Върху горния използвайте черен молив за очи, а за долния – кафяв. Ефекта от разликата може да видите на снимката.

грим трикове

Може да придадете блясък на любимите си сенки, като ги смесите с бял молив за очи. Ще получите по интензивен и траен цвят. Нанесете първо молива, а отгоре сенките и леко ги смесете с пръст.

грим трикове

Може да задържите аромата на любимия си парфюм за по-дълго върху кожата си, ако преди да се напръскате с него намажете пулсиращите места с малко вазелин, който да запази мириса му. Правилните места за това са китките, вътрешната страна на лактите, зад ушите, в основата на косата и ямката зад коленете.

грим трикове

Ако не сте много сръчна при процеса на лакирането и често излизате извън нокътната плочка, намажете пръстите около нея с балсам за устни, преди да започнете с украсата на маникюра.

грим трикове

Петната от грим по дрехите се отстраняват лесно с малко крем или пяна за бръснене. Няма шега! Просто сложете малко от мъжкия продукт върху изцапаното място и разтъркайте.