Грим

С какво да съчетаем червено червило

cherveno chervilo

cherveno chervilo

Ако и вие сте си задавали въпроса „С какво да съчетаем червено червило„, значи сте попаднали на правилното място, където ще ви запознаем с цели шест модерни идеи за това. Независимо от трендовете за сезона, всяка дама трябва да притежава перфектният нюанс червено червило за онези бляскави поводи, в които се опитва да изглежда като истинска фатална жена. Да носите ярко червено червило с наистина чудесно решение за красив външен вид, когато присъствате на специални поводи или се подготвяте за празничния сезон. Отгоре на всичко, то се е превърнало в неразделен компонент от козметичната чантичка на всяка модерна жена, като е подходящ избор за почти всеки повод. Дори и без капка грим върху лицето си, може да разчитате само на едно ярко червило, за да изглеждате добре.

С какво да съчетаем червено червило по подходящ начин?

Ако не сте сигурно как правилно да съчетаете този ярък и страстен цвят върху устните си, ние ще ви помогнем да изглеждате винаги зашеметяващо, без да се притеснявате, че алените ви устни не изглеждат добре с дрехите, които сте избрали. Не е нужно да залагате винаги на бледото червило, само защото сте сигурна, че с него няма как да сбъркате и да лишите устните си от внимание. Въпреки факта, че червеното червило става все по-популярно напоследък, съществуват определени правила, спазвайки които ще постигнете безупречен и зашеметяващ външен вид. Научете как и с какви дрехи да съчетаете яркото червило и как да го изберете правилно.

С цел да създадете най-хармоничната цветова комбинация с дрехите си, има един стилен трик, на който винаги можете да разчитате. Това е умението да избирате по-студени нюанси от аленото червило, с полутонове в сиво, синьо, зелено и сребристо и по-топли нюанси на ягодово червило, с полутонове от кафяво, жълто, теракота и оранжево. Най-важната стъпка е намирането на подходящият тон червено червило според тена на кожата ви. Жените с бледа кожа трябва да се насочат към студени нюанси с леки отблясъци на малиново или виолетово. Тези с неутрален цвят на кожата трябва да изразят предпочитания към класическо червено, а за дамите с тъмен тен е препоръчително да изберат дълбоко тъмно червено като черешово, бургундско, тухлено червено или керемидено оранжево. В случай, че не сте сигурни в коя категория спадате, може да направите т.нар. „металически“ тест. Ако златистите отблясъци ви стоят добре, значи имате топъл тон на кожата и може да изберете червено червило с меден, кафяв, златен или коралов отблясък. Ако среброто изглежда по-добре върху вас, значи имате нужда от алено червило със синкави, пурпурни, дълбоко червени, ярко черешови или фуксия полутонове.

Професионален вид с червено червило за всеки повод

cherveno chervilo

№ 1 : Червено червило и бели дрехи

Никога не може да сбъркате с комбинацията на бели дрехи с какъвто и да е нюанс на червено червило. Ярките устни ще придадат характер, харизма и персоналност на монохромния ви аутфит. Този вид е подходящ за всеки повод и месец на годината. Металически бижута като детайл и чифт черни обувки на висок ток, например, ще завършат чудесно вечерният ви вид в бяло.

№ 2 : Червено червило и черни дрехи

Да носите червено червило с малка черна рокля е визия, на която може спокойно да разчитате за всеки повод, независимо дали искате да изглеждате модерно и привлекателно за вечер с приятели или коктейлно парти. Дрехата в черно може да бъде и елегантен гащеризон, костюм с пола или панталон, макси или мини рокля. Всеки нюанс на червеното би изглеждал просто перфектно с черни дрехи и може свободно да експериментирате с интересни аксесоари и стилни детайли като бижута, колани, токчета или чанти. За празничен имидж се доверете на златистите тонове.

 № 3 : Червено червило и сиви дрехи

Ако искате да изглеждате наистина модерно и уникално, може да пропуснете класическата комбинация на червено червило с черни дрехи и вместо това да изберете сиви. Яркото червило изглежда чудесно в съчетание с монохромния сив тоалет. В зависимост от времето през деня и ефекта, които искате да постигнете, може да опитате бляскави гланцирани или матирани устни в червено.

№ 4 : Червено червило и метални цветове

Един вечен и шикозен съюз е този на червеното червило и дрехите в метални цветове – златно или сребърно. Тази комбинация е най-лесният начин да добиете моментално бляскав вид. Роклята може да бъде със семпла кройка, защото металическите тонове са достатъчно богати, за да направят своето изявление в аутфита. Изчистена рокля с А-силует в сребристо ще ви направи истинска ледена кралица, докато златистите дрехи ще направят вида ви изключително топъл.

№ 5 : Червено червило и  лилави дрехи

Може никога да не сте се замисляли, че съчетанието от лилави дрехи в различни нюанси и червено червило може да доведе до красив краен вид, особено за партита, а защо не и за офиса. Може да разчупите тежестта на интензивните тонове с аксесоари в златисто или телесно. Ако мислите по-креативно, бихте добавили обувки в животински принт. Този имидж е за силната и самоуверена жена, която не се срамува от прекаленото внимание върху себе си.

№ 6 : Червено червило с неонови и ярки цветове

Готови ли сте за луди нощи в клуба? Можа да създадете най-хващащия окото вид, ако изберете да съчетаете червеното си червило с ярки или неонови дрехи. Може да вмъкнете неутрален тон като черно, за да намалите леко наситения вид на визията си. Например, може да облечете черна пола с тъмно-зелен топ с неоново-зелени принтове върху него и да завършите вида със сандали, върху които има същия неонов тон. И червено червило, разбира се.