Грим

Сватбен опушен грим – заслужавате елегантна визия

svatben opushen grim v sivo

Ето, че повечето дни до датата на сватбата ви вече са изминали и е време да помислите за грима си. Това е един от най-важните дни в живота ви и заслужавате стилна и елегантна визия. Поради тази причина е важно да решите дали искате да се доверите на професионален гримьор или на вас самите. Който и вариант да изберете за вашия сватбен опушен грим, препоръчваме да направите пробно гримиране. Така ще сте на 100 процента сигурни, че изглеждате неотразимо. Съветваме ви да заложите на естествените и почти телесни цветове, бъдете себе си. Въпреки това в днешно време доста жени избират по-провокативна и екстравагантна визия. И тя има своите плюсове, но и доста минуси.

Какво червило да изберем за сватбен опушен грим

svatben opu[en vid za sempla viziq

Червилото е един от основните символи на женственост когато става въпрос за грим. А в сватбения опушен грим, когато е добре съчетано, ще покаже индивидуалността ви. Със сигурност ще постигнете много елегантна визия, ако изберете телесен цвят червило. Така дори и да се изтрие докато отпивате от чашата с шампанско няма да изглеждате все едно нещо ви липсва. А и не искате бъдещият ви съпруг да го “похапва” от време на време, нали? Препоръчваме да заложите на подчертаващ очите опушен грим в деликатни нюанси на кафяво, сиво и патладжан и семпло прасковено червило. Така ще създадете изключително чувствен и невинен поглед. Това е основната цел.

Кога е добре да се направи сватбеният опушен грим – преди или след прическата?

svatben opushen grim v zlatisto

Неписано правило в тези последни приготовления, е че сватбеният грим се прави след прическата? Най-добре попитайте фризьора си колко време ще му е необходимо да направи косата ви и след това запазете час при гримьор (ако сте предпочели професионална грижа), или се гримирайте сама. Средно прическата отнема от 30 минути до 3 часа, а гримът от 30 минути до час. Който и вариант за гримиране да сте избрали, най важното е да изберете достатъчно спокойно, комфортно и добре осветено място. Избавите от понякога досадните роднини, които могат да са 2 пъти по-притеснени от вас. Ако не го направите можете да затрудните работата си (или тази на гримьора), защото е много трудно да се нанася грим върху треперещи очи. Спокойствието в този ден е от голямо значение.

Вдъхновете се от колекцията ни сватбен опушен грим и бъдете естествени, защото го можете.

Добре съчетан сватбен опушен с цвета на косата и очите на модела – преобладаващи сиви тонове, но не натрапчиви

svatben grim v sivo

Добре съчетан сватбен опушен грим в сиво за дамите решили да избягат от кафявата гама

svatben opushen grim v sivo

Добра идея е включването на очната линия в сватбения опушен грим, за да подчертаете по-добре очите си

svatben grim v svetli tonove

Сватбен опушен грим с добре съчетани меки прасковени тонове с драматично сиво

svatben grim s praskoven cviat

Това предложение за сватбен опушен грим изглежда страхотно, независимо в кой сезон сте решили да се омъжите

svatben opushen grim v topli bezhovi niuansi

Изключително сполучливо направен опушен сватбен грим – елегантна визия и невинно излъчване

svatben grim v praskoveni tonove

Сватбен опушен грим с контури

svatben grim s konturi

svatben grim s pochti nezabelezhimi senki

svatben grim s izkustveni migli

svatben opushen grim v sivo

svatben opushen grim varhu sini och v sivo

svatben grim v sivo