Грим

Вечерен грим

вечерен грим

вечерен грим

Красивият вечерен грим е нанесен прецизно, а нюансите са наситени. Устните са с червено или тъмно лилаво червило, очите са опушени, а миглите – двойно повече. Разбира се, облеклото е подходящо за излизане по тъмно навън. Бляскавите материи улавят оскъдната светлина и я привличат върху тялото, затова са предпочитани както във вечерните  тоалети, така и в обувките и аксесоарите.

Вечерен грим

вечерен грим

Допълнителните изкуствени мигли са направо задължителни, ако искате да имате изразителен поглед за вечерната си визия. През деня те понякога се забелязват и може да развалят макиажа, но слабата светлина в края на деня позволява подсилването на очите и по-ярките цветове върху устните. Но ако не сте заложили на тъмни дрехи, може да ги оставите в по-близък до естествения им цвят с розово червило.

Омаен поглед и изразителни устни

вечерен грим

Опушеният грим е класика и много жени го предпочитат. Той има тайнствена способност да омайва по един безкомпромисен начин. Другото дамско оръжие за съблазняване – сочните и меки устни също могат да се подчертаят изразително при всеки вечерен грим. Комбинацията от двете е изключителна, но трябва да се внимава с избора на нюансите, за да не се превърне изтънчената визия в готик версия.

вечерен грим

Кафявото червило е много подходящо за есенен маникюр и грим, също както и това в цвят патладжан. Тъмните земни тонове са на мода през студените месеци и може да ги носите дълго.

вечерен грим

Очна линия плюс ярко червено червило – класика в жанра. Безупречна формула за вечерен грим, оставена като наследство от най-големите прелъстителки в историята. Разбира се, и червеният лак върху ноктите с безупречен маникюр са задължителни за покоряваща визия.

вечерен грим

С дръзко червило в подобен цвят няма начин да останете незабелязана. В този случай, обаче, придържайте останалата част от визията си към монохром. Така ще изглеждате шик и модерно. Разгледайте и останалите предложения в галерията снимки по-долу и открийте своята комбинация от сенки и червило.

вечерен грим

вечерен грим

вечерен грим

вечерен гримвечерен-грим

вечерен-грим