Всичко за косата

Най-добрите бизнес мъжки прически

majki pricheski

majki pricheski

20 бизнес мъжки прически за сериозните делови господа, които искат да изглеждат добре.

Намирането на мъжка прическа, която е едновременно стилна и подходяща за офиса, може да се окаже трудна задача. Наличието на тънка граница между онова, което е уместно за работа и това, което на практика е скучно, затруднява господата, които държат на добрия си външен вид и искат той да внушава от една страна професионална сериозност, а от друга моден усет и съвременни разбирания. Изчистените и модерни прически за мъже са решението, което ще зарадва всеки, който иска да изглежда като шеф – достатъчно отговорен към професионалните си ангажименти и в крак с тенденциите при прическите. Прически, които изглежда полирано и изискано без да създава усещане за остарялост и тесногръдие са идеалният вариант. Всеки, който все още търси решение за намирането на най-подходящата прическа за него, може да разгледа предложенията за 20-те най-добри мъжки подстрижки по-долу и да открие сред тях подходящата за типа коса и структурата на лицето си.

Бизнес мъжки прически

majki pricheski

Намирането на баланса между прическа за мъж, която от една страна да бъде подходяща за бизнес срещи, а от друга да бъде в крак с модата съвсем не е лесно. Една от най-добрите мъжки прически според тенденциите за годината е тази, която изглежда прилежно стилизирана. Около двата сектора над ушите косата е подстригана с машинка, а към слепоочията е оставена с малко повече дължина. Дългият бретон е фиксиран назад и създава допълнителен обем в горната част на главата за полиран и структуриран външен вид.

majki pricheski

Разделеният в дълбок страничен път бретон може също да бъде чудесна опция за бизнес прическите за мъже. Макар тази прическа да прилича много на помпадур, стилизирането им се извършва по различен начин. Мъжката прическа помпадур изисква цялата коса да бъде пригладена отгоре на главата в посока отпред-назад, а в този вариант косата първо се разресва напред, преди да се заглади назад.

majki pricheski

Добре сресаната с гребен със ситни зъбци и пригладена назад прическа за мъже от десетилетия е предпочитана от джентълмените, а ето и че днес това остава все още така. Тази изискан стил е идеален за бизнес визия, тъй като изглежда професионално и модерно. За да се запази вида на прическата подходящо актуален, просто трябва да се поддържа достатъчно обем в горната част и малко текстура.

majki pricheski

Текстурата може да направи прическата помпадур да изглежда по-модерно и по-малко рокаджийски. За да се създаде мъжката прическа текстуриран помпадур, косата първо се сресва нагоре и назад, преди да се използват ръцете, намазани с малко помада, за да се придаде несъвършена пищност на този стил.

majki pricheski

Всеки мъж, който иска да бъде приет на сериозно в работната си среда, трябва да има наистина стилна прическа за къса коса. Равномерно подстриганите коси с еднаква дължина от всички страни могат да изглеждат малко обикновено и наивно, но скосената подстрижка от друга страна изглежда зряло и учтиво.

majki pricheski

Господата, които обичат да се отличават от тълпата трудно ще открият впечатляващи мъжки прически, подходящи за офиса. И все пак, има начин да се влеят в офис средата докато поддържат своя уникален стил. Решението е в добавянето на модерни елементи в традиционната прическа за мъж. Една лека подстрижка помпадур с ниско изтънени около ушите сектори може да бъде точно онова, с което бизнесменът ще изпъкне, докато се вписва в работната обстановка.

majki pricheski

Не всички бизнес мъжки прически изискват много къса коса. Господата, които предпочитат да оставят кичурите си малко по-дълги, могат да обмислят такова оформяне на косата. Този стил  изглежда особено спретнат на мъже с меки вълни в косите.

majki pricheski

Най-семплата и лесна бизнес мъжка прическа е изчистената и мината равномерно и късо с машинката. Освен, че винаги изглежда спретнато, тя спестява време за оформяне на косата сутрин и прикрива оредяващите участъци на господата в по-зряла възраст. Една от най-лесните мъжки прически изисква единствено периодично намаляване на дължината, за да изглежда винаги изискано.

majki pricheski

Една от фантастичните опции за постигане на класически и елегантен вид е тази прическа, която се нарича  Принстън или Харвард подстрижка. Тя допуска малко повече дължина и включва стилен път от едната страна. Полученият елегантен външен вид е перфектно остър и изтънчен за офиса.

majki pricheski

Късите прически с къдрици също могат да изглеждат върху господата с офис работа. Дългите къдрици могат да бъдат разрошени дивашки, но когато са достатъчно подкъсени, те са елегантни и прилежно оформени. Всекидневното им оформяне може да се ограничи само до използването на малко количество продукт за къдрава коса сутрин.

majki pricheski

Това е една от най-спретнатите, изчистени и напълно подходящи за бизнес костюм прически за мъже. Всеки, който се спре на тази традиционна прическа ще докаже на околните, че както той, така и работата му, трябва да се приемат на сериозно. Макар и стилна, дължината също е проста и по-сдържана, което означава, че тази подстрижка ще позволи на други аспекти както онова, което се казва или носи, да заемат централно място.

majki pricheski

Една от фантастичните мъжки прически за модерните бизнесмени е тази с постепенно изтънена долна част към тила. Късата дължина изглежда прилежно и подредено, докато стилът на прическата е модерен и нестандартен. Подходяща е както за господа, които предпочитат да носят косата си разделена на една страна, така и за такива, които я зализват директно назад.

majki pricheski

Господата с чуплива коса могат да изпробват този стил, като пуснат кичурите около лицето си малко по-дълги, а след това да ги пригладят назад. За да не пада косата пред очите и за да изглежда спретнато е важно да се нанесе продукт за коса, който да фиксира къдриците на желаното място.

majki pricheski

Разделянето на дълбок страничен път на късата чуплива коса е страхотен начин да се създаде един стилен бизнес външен вид. Докато разделената част на косата поддържа нещата подходящо професионално, вълните добавят модерно усещане, благодарение на тяхната текстура. Съчетаването на брада или мустаци с тази прическа ще внесе очарованието на стария свят към модерния стил.

majki pricheski

Класическата прическа помпадур отново е на мода и е идеална за благ офис вид. За постигане на по-елегантен и изчистен вид е добре да се оформи с дълбок страничен път и заострени страни. Важно е да се поддържа косата добре подредена и не прекалено дълга, за да не излезе от приемливата за бизнес средите.

majki pricheski

При условие, че офис средата не е твърде консервативна, може да се направи един много стилен избор на такава мъжка прическа. Добре е да се оформи без  много разлика между страните и горната част на темето, както и да се избягва пълното бръснене до кожа на секторите около ушите. Най-дългата горна част трябва да бъде прилежно стилизирана назад. По този начин прическата ще изглежда елегантно.

majki pricheski

Зализаната назад прическа провокира доверие, а това е особено важно в света на бизнеса. При създаването на тази визия не трябва да се забравя, че  не е добра идея да се прекалява с помадата за коса. По този начин мъжът ще изглежда добре поддържан, а не с омазнена коса.

majki pricheski

За да се създадат мъжките прически с леко зализан назад стил и младежко излъчване, те трябва да имат текстура. Това може да се постигне, когато вместо гребен се използват двете ръце, а пръстите им пригладят косата назад и я оформят, место да я сресват. Важно е да се съобрази визията да не стане прекалено разрошена за офиса.

majki pricheski

Френският кроп е популярен и много подходящ за бизнес мъжките прически заради своята простота. Тази минималистична подстрижка, която не разсейва погледа от лицето, съдържа къси странични сектори около слепоочията и сравнително по-дълга коса на темето. Според актуалната тенденция се стилизира напред, създавайки малък бретон към линията на косата.

majki pricheski

Бизнес господата с права коса могат да обмислят стилизирането на прическата си назад. Тук е важно дължината на тила да не се допуска да израсне прекалено много.

източник:thetrendspotter.net