Всичко за косата

Цвят за коса за есен 2015

цвят коса есен 2015 бронде

Есента настъпи и е време да ви представим тенденциите при цвят коса за есен 2015. Лятото мина неусетно и всяка от нас иска да направи някаква промяна и каква по-добра от смяната на цвета или поне на нюанса. Едно освежаване в цвета няма да ви навреди, напротив, така ще посрещнете новия сезон с различна визия. А от къде да почерпим най-актуални идея, ако не от звездите в Холивуд. Селектирали сме няколко тренди цветове, на които звездните красавици са заложили. Кои са те, четете по-надолу.

Цвят за коса за есен 2015

цвят коса есен 2015

Бронде – не отдавана писахме за тази нова модна тенденция в Холивуд, която започва да завладява все повече звезди. Преливащи нюанси, които ще ви накарат да изглеждате ослепително през есента.

Тенденции при цвета на косата за есен 2015

цвят коса есен 2015

Тъмни корени – Кайли Дженър е заложила на тази тенденция при цветовете в косата за есен 2015. Потъмнените корени придават една по-дръзка визия и доза драматизъм. Този тренд абсолютно може да се асоциира с израснали корени, но в повечето случай те нарочно са потъмнени, за да се получи именно този ефект.

цвят коса есен 2015

Брюнетка в един тон – независимо от многото модерни техники в нашето съвремие, има и звезди, които залагат на цвят в един тон. Сиара е една от звездите, която е заложила именно на тази стил и ние мислим, че изглежда очарователно.

цвят коса есен 2015

Кичури – придаващи различни отенъци и нюанси, те са чудесен избор, когато искаме да променим нещо в цвета на косата си, но да не е много драстично. Изключително интересни и красиви, кичурите в по-светли или по-тъмни нюанси ще освежат вашата визия за есен 2015.

цвят коса есен 2015

Златисто-медно кестеняво – няма по-добър пример за този цвят от този на Джесика Честейн. Преплитащ няколко нюанса, той създава един красив и запомнящ се цвят.

цвят коса есен 2015

Платинено русо – с него през студените месеци ще бъдете като една ледена кралица в мразовитите дни. С този цвят със сигурност няма да останете незабелязани в мрачните облачни дни на есента и зимата, когато слънцето се показва все по-рядко.