есенни прически

Представяме ви селекция от есенни прически като на известните красавици, които са еталон за стил и красота. Те са под светлините на прожекторите и винаги изглеждат като пример за подражание, защото имат професионални  консултанти, които се грижат за грима, облеклото и косите им. Ето защо се обръщаме към тях за пример и вдъхновение, за да изглеждаме винаги актуално и красиво.

Есенни прически като на известните красавици

есенни прически

Прическите с плитки са сред любимите на звездните дами, които винаги знаят кое е актуално и изглежда достатъчно добре, за да го използват върху себе си. В края на лятото те още напомнят за изминалия ваканционен сезон и внасят доза закачливост във визията към някои есенни прически.

есенни прически софия вергара

Новата тенденция в цвета на косите – бронде все още е актуален и през есенния сезон. София Вергара смени черния нюанс именно с този и изглежда възхитително и стилно. Това се забеляза и в прическите на много други популярни красавици, които може да видите в галерията по-долу.

Есенни прически от Червения килим

есенни прически сиара

Модерните есенни прически за 2015-та като на R&B изпълнителката Сиара със средна дължина и преливащи наситени нюанси, започващи с тъмни корени и стигащи до руси краища определено хващат окото.

есенни прически оливия палермо

Оливия Палермо е еталон за подражание на милиони жени по света. Нейният отличителен стил прави впечатление и тя винаги изглежда безупречно. Тя е моден консултант, стилист, модел и редактор, който работи с едни от най-престижните издания в цял свят. Ето защо може да се доверите на избора й за есенна прическа на кок с няколко свободно пуснати кичури около лицето.

есенни-прически-алесандра-амброзио

Бразилският модел Алесандра Амброзио е една от най-красивите жени в света и Ангел на  „Victoria’s Secret“. Нейната визия буди възхищението на мъжете и на жените. Есенната прическа на красавицата с дълги кичури с изсветлени краища изглежда много привлекателно и е подходяща за дамите с такава дължина на косата.

Хилъри Суонк е с прическа в бронде с дължина под раменете и обемни къдрици

есенни-прически-бронде-хилари-суонк

Дженифър Гарнър е с дълга прическа с бретон в бронде

есенни-прически-дженифър-гарнър

Оливия Палермо е с прическа с леки вълни в краищата на косата

есенни-прически-оливия-палермо

Актрисата Джесика Бийл  с дълга небрежно начупена коса и бретон

есенни-прически-джесика-бийл

Сладката моделка Миранда Кер е с преливащи тонове в прическата си

есенни-прически-миранда-кер

есенни-прически-бронде

есенни-прически

есенни-прически-каре

есенни-прически-каре

есенни-прически

есенни-прически-бронде

есенни-прически-каре

есенни-прически-бронде