Всичко за косата

Горещи идеи за червена коса, които да изпробвате през този сезон

червена коса

Горещи идеи за червена коса, които да опитате още сега.

Никой друг цвят на косата не създава толкова голямо визуално въздействие така, както може да го направи червеният. Независимо дали дамата, която го носи, е избрала изтънчени и меки нюанси или  напълно смели и жизнерадостни, тя веднага привлича вниманието на околните. Онези от вас, които някога са изпитвали колебания дали да си направят червен цвят на косата могат да използват момента, за да го направят, тъй като подходящото време да внесат огнени отблясъци в непроменените си от години кичури е точно сега. Червената коса е по-гореща от всякога и напълно според тенденциите в прическите. И, ако се нуждаете от още аргументи да “преминете на червено”, нека да добавим, че косата в червен цвят подхожда на всеки и може да се постигне както от блондинките, така и от брюнетките. Всичко необходимо за създаването на една модерна и обновена визия е намирането на правилният нюанс на червено според тена на кожата на лицето и подходящата прическа. Така че, ако сте готови да привлечете вниманието към себе си и да обърнете главите на мъжете (и жените!) след себе си, тук ще намерите най-популярните идеи за коса в червено, за да откриете  своя страхотен и огнен нов нюанс.

Горещи идеи за червена коса, които да опитате смело

червена коса

Нюансите на една разкошна червена коса са най-впечатляващите и ярки багри, а докато блондинките и брюнетките се съревновават кои изглеждат по-красиво и привлекателно за противоположния пол, то червенокосите жени просто се наслаждават на живота. Те не трябва да участват в абсурдни дискусии. С толкова ярък цвят на косата, те са просто божествени!

Огнено червените и дълбоко винените нюанси могат да се препоръчват за жени от всякаква възраст. Освен това, различните отенъци червен цвят на косата могат да ласкаят не само дамите с много светъл тон на кожата. Актуалната палитра от червени нюанси за коса е толкова гъвкава, че много жени могат да открият уникалните за себе си червени, кестеняви и кестеняви багри.

По-светлите червени коси са подходящи за дамите, чиито естествен тон е топло русото. Те ще извадят закачливата нотка от визията им, ще омекотят чертите на лицето им и ще добавят палави искри в погледа им. По-тъмно червените нюанси или  цветовете на слива са подходящи за всички жени с черни и кафяви коси. Щом намерят идеалния си нюанс, целият свят ще бъде в краката им! Разгледайте  най-стилните идеи за модерен цвят на червената коса и изберете този, който искате да опитате по време на следващото си посещение в салона за красота. Възможности за избор определено не липсват!

Прически с червена коса

червена коса

Бургундско кафяво – това е идеалният отенък за жени с бледа кожа. Миксът от цветове на ягода и роза добавя топлина към хладния тен. Плюс това, той е достатъчно омекотен, за да е подходящ за работа в консервативна среда.

червена коса

Кехлибарени вълни в косите – такава интересна червена коса може да се създаде чрез смесване на различни нюанси на червеното. Тук са използвани по-тъмни багри за създаване на измерение, както и по-светли за подчертаване на формата и структурата на прическата.

червена коса

Асиметрично оформена кестеняво-червена коса – една дамска прическа с дължина до брадичката може да изглежда скучно и консервативно, предимно заради своята популярност през последните години, но една дръзка махагонова коса с креативно направена подстрижка може да ви отличи от тълпата.

червена коса

Огнено червена коса – съществува разнообразие от алени цветове, но ключът към намирането на перфектния отенък е отделянето на достатъчно внимание на полутоновете на кожата. Студеният тен се съчетава добре с дълбоките винени нюанси на косата, докато на топлият подхождат червени с оранжева основа.

червена коса

Прическа за средна коса на слоеве – един от най-добрите начини за постигане на обем в тънката коса на повечето прически за средно дълга коса, без да се оформя на големи къдрици, е като се завият краищата й. За тази цел подстрижката трябва да бъде на етажи и с дълги рамкиращи лицето кичури.

червена коса

Буйно червена коса – пънкарските рок прически са по-креативни и цветни. Когато искате да постигнете наситено червен цвят на косата, понякога е трудно да се получи желаното измерение и дълбочина, но чрез смесването на близки тонове това може да се постигне без да се променя желаният цвят.

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

червена коса

 

 източник:thetrendspotter.net

therighthairstyles.com