Всичко за косата

Къси мъжки прически

къси мъжки прически

Ако все още не сте избрали каква точно да бъде новата визия на косата ви, представяме ви няколко интересни къси мъжки прически, с които ще очаровате обкръжението си. Този тип прически за мъже винаги са били считани за по-привлекателни и мъжествени. А и са обичани от жените, защото напълно разкриват чара и мъжествеността в силния пол.

Идеи за къси мъжки прически

къси мъжки прически

Една от идеите за къси мъжки прически включва по-дълга коса в горната част на главата и по-къса от двете страни на лицето. Лесна за оформяне е с дълга права коса. Ако косата ви е буйна, можете да фиксирате горната част с гел за коса. Дължината на горните кичури дава възможност да ги оформяте по различен начин в зависимост от събитието и повода, на който отивате.

Атрактивни или семпли къси прически за мъже

къси мъжки прически

Една от модерните къси мъжки прически е с обръснати страни на главата. Целта е да се създаде контраст между дължината отгоре и липсата на коса от двете страни. Дългите кичури можете да оформяте по ваше въображение с помощта на фиксиращи продукти. С подобна прическа лесно ще привлечете погледите към себе си. Вместо да ходите редовно при фризьора си, за да ви бръсне, можете да направите това и самостоятелно. А в този ред на мисли, тази мъжка прическа моментално се превръща в лесна за поддръжка и много практична. Бъдете артистични и с уникален стил.

къси мъжки прически

На по-креативната част от мъжкото съсловие ще допадне тази разчупена визия за мъжка прическа. Ако искате да сте още по-оригинални и търсите по-творческо решение за оформлението на косата си, можете да кажете на фризьора си да направи някаква форма (подобна на показаната долу) от едната страна на главата ви. Идеята е подходяща, особено ако имате гъста коса.

къси мъжки прически

Когато става въпрос за уникален дизайн на формите върху главата ви, идеите са достатъчно много. Възможно е да се направят почти всякакви, за да изглеждате очарователно. Можете да сбъднете всяка своя творческа идея. Независимо дали сте решили и от двете страни на главата си да я разположите или върху цялата глава, създаването на уникална и екстравагантна визия ви е гарантирано.

къси мъжки прически

къси мъжки прически

къси мъжки прически

къси-мъжки-прически

къси-мъжки-прически
къси-мъжки-прически

къси-мъжки-прически