къси мъжки прически

Ако все още не сте избрали каква точно да бъде новата визия на косата ви, представяме ви няколко интересни къси мъжки прически, с които ще очаровате обкръжението си. Този тип прически за мъже винаги са били считани за по-привлекателни и мъжествени. А и са обичани от жените, защото напълно разкриват чара и мъжествеността в силния пол.

Идеи за къси мъжки прически

къси мъжки прически

Една от идеите за къси мъжки прически включва по-дълга коса в горната част на главата и по-къса от двете страни на лицето. Лесна за оформяне е с дълга права коса. Ако косата ви е буйна, можете да фиксирате горната част с гел за коса. Дължината на горните кичури дава възможност да ги оформяте по различен начин в зависимост от събитието и повода, на който отивате.

Атрактивни или семпли къси прически за мъже

къси мъжки прически

Една от модерните къси мъжки прически е с обръснати страни на главата. Целта е да се създаде контраст между дължината отгоре и липсата на коса от двете страни. Дългите кичури можете да оформяте по ваше въображение с помощта на фиксиращи продукти. С подобна прическа лесно ще привлечете погледите към себе си. Вместо да ходите редовно при фризьора си, за да ви бръсне, можете да направите това и самостоятелно. А в този ред на мисли, тази мъжка прическа моментално се превръща в лесна за поддръжка и много практична. Бъдете артистични и с уникален стил.

къси мъжки прически

На по-креативната част от мъжкото съсловие ще допадне тази разчупена визия за мъжка прическа. Ако искате да сте още по-оригинални и търсите по-творческо решение за оформлението на косата си, можете да кажете на фризьора си да направи някаква форма (подобна на показаната долу) от едната страна на главата ви. Идеята е подходяща, особено ако имате гъста коса.

къси мъжки прически

Когато става въпрос за уникален дизайн на формите върху главата ви, идеите са достатъчно много. Възможно е да се направят почти всякакви, за да изглеждате очарователно. Можете да сбъднете всяка своя творческа идея. Независимо дали сте решили и от двете страни на главата си да я разположите или върху цялата глава, създаването на уникална и екстравагантна визия ви е гарантирано.

къси мъжки прически

къси мъжки прически

къси мъжки прически

къси-мъжки-прически

къси-мъжки-прически
къси-мъжки-прически

къси-мъжки-прически