Всичко за косата

Лесни прически за Коледа и Нова година с инструкции за оформяне

лесни прически

Как да си направим лесни прически, които изглеждат празнично и можем да носим за Коледа и Нова година.

С наближаването на Коледа и Нова година остава все по-малко време за приготовление. Най-хубавите зимни празници са свързани със пецифични дейности – украсяване на елхата, поставяне на коледна украса, печене на коледни сладки и подготовка за празничната коледна трапеза. И след като това свърши, започва очакването на новата година и всичко останало, което носи това – баница с късмети за Нова годинановогодишна украса, избиране на красива рокля за Нова година, посрещане на гости…

Разбира се, всяка жана, освен домакиня е и дама, която трябва да се погрижи и за добрия си външен вид, за да изглежда и да се чувства добре, докато се наслаждава на зимните весели празници. И ако няма време да се погрижи за своите маникюр и прическа в салона за красота, в сайта на LAZARA ще намери идеи за новогодишни и коледни маникюри, както и за стилни и официални прически, подходящи за повода, които и инструкции за стъпките, по които може да си ги направи сама.

Как да си направим лесни прически за Коледа и Нова година

лесни прически

Праедлагаме ви 6 варианта за различни лесни прически, които изглеждат много ефектно. Те са подходящи за специални поводи и дори и да нямате нови дрехи или рокли за посрещането на празниците рез тази година, никой няма да забележи това, защото цялото внимание ще бъде насочено към стилната ви прическа.

Първото предложение е в лек бохемски стил. Представлява прическа с плитка, която е сплетена само в горната част на главата. Може да изпробвате тази прическа за средно дълга коса и по възможност да добавите екстеншъни за разкош. Вижте във видеото долу как може да я оформите по два начина – на нисък кок или с пуснати кичури:

лесни прически

Стилната прическа кок винаги е добро решение, когато искате да изглеждате шик или когато косата ви не е в добро състояние към момента. Лесните за оформяне прически кок могат да бъдат повдигнати на различни нива и да бъдат позиционирани високо на темето или ниско до тила. Това са идеалните прически за средна коса. Вижте как сами да си направите такъв кок с бижу в косите за разкош:

лесни прически

Тази идея ще стои чудесно върху дамите, които искат интересни прически за дълга коса. Вдъхновена е от филма “Игра на тронове” . Макар да изглежда сложно, тази прическа с плитки се прави много по-лесно, отколкото предполагате. Вижте само как може да се справите и сами без чужда помощ:

лесни прически

Една разкошна плитка, която се сплита по много интересен метод. Изглежда обемно и ако разполагате с екстеншъни може да ги сложите за допълнителна дължина. Вижте инструкциите как да си я направите сами във видеото:

лесни прически

Почитателите на интересните прически с плитка ще оценят този изискан нисък кок, който може да превърне всяка неизмита коса в елегантна прическа. Ето и как може да я постигнете сами в къщи:

източник:missysue.com