Всичко за косата

Прически боб – все още актуални

прически боб селена гомез

Прически боб – все още актуални. Вижте, кои звезди са предпочели късата коса пред дългите къдрици.

Вече втора година звездите предпочитат да са със стилно фризирани къси коси вместо да се разхождат с невероятно лъскави и блестящи дълги коси като на Рапунцел. Каква е причината? И ние не знаем! Въпреки това сме доволни от този тренд, защото ни предлага един добър начин, по който да се справим с непокорните кичури. В много случаи рязането на проблема не е решение, но не и за нашия случай. Дори тийн идолът Селена Гомез се раздели с дългата си коса и сега се разхожда с добре оформен боб. Тази прическа е вечна. Станала хитова в далечните 30-те години на XX век и емблема на джазовата култура в САЩ, тя се завръща на сцената през 60-те като вече с помощта на ножицата на Видал Сасун и става по-геометрична и с по-резки линии. Сега тя се носи по най-естествения и непринуден начин от всички.

Звездни прически боб

прически боб тейлър суифт

Красивата поп сензация (бивша кънтри певица) Тейлър Суифт се раздели с кънтри визията си и промени звученето на песните си към по-денс. Едновременно с това се раздели и с голямата си къдрава коса и от известно време се разхожда с къса прическа тип боб. Нейната прическа с бретон ни напомня на хипи  вълната на 70-те години на миналия век. Но пък, на носителката на хиляди награди й отива всеки един цвят и дължина (както ни стана ясно от новото и музикално видео „Bad blood“).

прически боб Ким Кардашян

Ако трябва да взимаме пример от Ким Кардашян (да, знаем как звучи), то бихме копирали нейните прически. Независимо как се преобрази пищната госпожа Уест, косата й винаги изглежда здрава и лъскава. С къс боб в рус цвят реалити звездата се появи по време на Paris Fashion Week преди няколко месеца. В момента Ким е отново с дълга черна коса, но пък и тази фризура й отива. А как да си поддържате платинено руса коса можете да видите в сайта ни. Както и какво трябва да знаете преди да минете към този нюанс.

Още звезди с прически боб

прически боб софия копола

прически боб Роузи Хънтингтън Уайтли

прически-боб-аризона-мюз

прически-боб-дакота-джонсън

прически-боб-ема-стоун

прически-боб-кейти-холмс

прически-боб-кейт-хъдсън

прически-боб-кийра-найтли

прически-боб-лили-колинс

прически-боб-наоми-уотс