Всичко за косата

Прически есен-зима 2015-2016

есенни прически тенденции 2015

Модните дефилета за прически есен-зима 2015-2016 отдавна вече са официално приключили. От Ню Йорк до Лондон, от Милано до Париж, дизайнерите ни показаха най-новите си визии за студения сезон. Ние от наша страна решихме да обърнем внимание и на прическите, които ще бъдат актуални през идния сезон. Дълги и къси, светли и тъмни косите ни през есента могат да бъдат какви ли не, а дори да оставите на вятъра да ви избере прическата за деня, то сме сигурни, че даже той ще уцели някое от многото идеи за прически, които сме ви подбрали за вдъхновение.

Актуални цветове за прически есен-зима 2015-2016

есенни прически червенокоси

Един от най-често срещаните цветове за коса по време на модните седмици е ягодовото русо, което се появи първо на дефилето на Jason Wu. Другият цвят, който преобладава на модните подиуми, особено при Prabal Gurung, са дълбоките шоколадови нюанси, докато ярките оранжево-червеникави глави се разхождаха при Tadashi Shoji. Шведската блондинката е класиката, която се очакваше да се види, а Tory Burch с пепелявия оттенък в черно изглежда страхотно с разрошена коса. Тъмнокестенявият цвят е прекрасен и добавя едно докосване на топлина на есенно-зимните колекции, както се вижда при Rodarte. С кафяви трюфелови коси са моделите при Lacoste. Разбира се, трюфелът върви страхотно с канела, така че този оттенък се вижда на пистата Zac Posen и наистина е доста привлекателен, докато сребристо-бялото може да е пряк резултат от вдъхновения на „Играта на тронове“. Медените цветове са новата масова тенденция, въреки че прошарената в розово коса също ще се възприеме за много модерно, както се вижда от ревюто на Gucci.

есенни прически бюнетки

Прически есен-зима 2015-2016 – вдъхновения от подиума

есенни прически опашка

НА КОНСКА ОПАШКА

Конските опашки са от тези прически, които бяха навсякъде, по всички възможни шоута на модния подиум и изглеждат като самото съвършенство. От ниски вързани в тила до асиметрични визии на Dior и страничните варианти при Prada ни стана ясно, че и всеки ден да сме с вързани коси пак ще уцелим подходящата визия и ще бъдем актуални. Дали вързани с метални халки, като при Carolina Herrera или със омотана собствена коса като при шоуто на Kenzo, начините и височините за една идеална конска опашка са много и са различни.

есенни прически бохемски

БОХЕМИЯ

Най-красивите тенденции за пролетния и летния сезон са действително най-простите. Коафьорите не искат да загубят удоволствието да виждаме привлекателни бохо вълните по улиците. Точно заради това те няма да ни напуснат тази есен и ще си останат без да има някакви промяни по тях. Съвършената дълга прическа, която изглежда естествено изсушена, е носена от дамите без усилие на модния подиум. Ако сте с гъста коса можете да получите този ефект като си направите големи плитки, докато косата ви е мокра и оставите да съхне сама.

есенни прически опашки

НИСКИ ОПАШКИ

есенни прически плитки

ПЛИТКИ

есенни прически 2015

ПОЛУ-ВЪРЗАНИ КОСИ

есенни прически

ИДЕАЛНО ИЗПРАВЕНИ

есенни прически

ПРИГЛАДЕНИ

есенни прически ретро

РЕТРО КОСИ

есенни прически

ПЪТ ОТ СРЕДАТА

есенни прически

ФРЕНСКИ КОК

есенни прически бретон

БРЕТОНИ

есенни прически

ГОЛЯМ ОБЕМ

есенни прически

ВЪЗЕЛИ

есенни прически

ЕСТЕСТВЕНИ ВЪЛНИ

есенни прически

КОЖЕНИ АКСЕСОАРИ

есенни прически

ВИСОКО ЗАВЪРЗАНИ КОСИ

есенни прически настрани

СТРАНИЧЕН ПЪТ