прически за есента

Прически за есента – идеи от звездите

Тъжно ни става, като си спомним, че лятото напълно ни е изоставило и сега трябва да положим всичките си усилия, за да приемем присъствието на есента. Не само, че е началото на учебната година, но новият сезон дава възможност да промените някои неща. Тъй като сте смело момиче, което държи на красотата, то знаете, че най-лесният начин да вкарате промяна във визията си е да посетите фризьорския салон за подстригване – но когато сте решили да направите промяна, то тя трябва да е забележима.

Прически за есента – дължини

прически за есента

Притеснени сте, че много късата подстрижка ще ви накара да изглеждате твърде агресивни? Опитайте в такъв случай миксито (средно пикси) на Кейт Мара, което е меко, приветливо, позволява да бъде докоснато и изглежда изключително женствено. Но бъдете сигурни, че косата ви е подходящ кандидат за този тип прическа. Тази подстрижка изисква леко вълниста или права коса. Предложете на стилиста си да я филира, за да изглежда по-мека.

прически за есента

Ако сте смело момиче, но искате известна свобода в косата при оформянето на вашите кичури, то попитайте стилиста си за дълго пикси като на Мишел Уилямс. Това е една по-игрива и текстурирана визия. “Измийте и потегляйте” личностите трябва да избягват тази прическа, тъй като тя се нуждае от поддръжка и стилизиращи продукти. Така поставени нещата, ако поддържате една определена прическа, а просто искате малко разнообразие, то за дългосрочен план пиксито е чудесна идея. Тази визия е за тези, които харесват да поемат рискове, но в нея има повече гъвкавост и може да бъде оформена лесно в гладка форма, разрошена или елегантна.

прически за есента

Ако сте заинтересувани да опитате подобен боб като на Рейчъл Макадамс, то знайте, че този тип прическа е събира погледите. Бъдете готови да сте център на вниманието, след който се обръщат глави. Уверете се, че плътността на косата ви е достатъчна за тази фризура. Ако косата ви е прекалено гъста, то този боб ще изглежда като гъба!

Още звездни коси, от които да черпите вдъхновения за прически за есента

прически за есента

прически за есента

прически за есента

прически за есента

прически за есента

прически за есента

прически за есента