Всичко за косата

Прически за къса коса

прически за къса коса

С подходящите прически за къса коса може да постигнете изключителен външен вид, но смели ли сте достатъчно, да отрежете дългите си вълни? Тази година видяхме цялостно преобразяване сред звездите, които рязко смениха визията си – от дълга грива към супер къса. Червеният килим е атакуван от красиви дами с къси прически и тази тенденция започва да се налага. Дали да последваме сляпо този тренд и уверено да посегнем към ножиците?

Стилни прически за къса коса

прически за къса коса

Не само лятото е сезонът, през които може да покажете нова прическа с подстригана коса и да привлечете вниманието върху себе си. Повечето прически за къса коса изглеждат забавни и флиртуващи, а бретоните с различна дължина могат да променят цялостната визия моментално и са много подходящи в случая. Дженифър Лорънс и Рита Ора са перфектен пример за това, колко сладко могат да изглеждат късите коси. А след като известните дами носят подобни прически, значи може да се доверим на избора им, защото те винаги следват актуалните тенденции, нали?

Стилизиране на късата коса

прически-за-къса-коса

При повечето прически за къса коса с нужен само хубав сешоар и добро оформление, за да изглеждат чудесно. Подстригването може да бъде направено стъпаловидно и скосено, с обем в корените или пригладен бретон, за да изглежда прическата въздушна и шик. Тази дължина придава по-младежки вид на лицето и е по-лесна за поддръжка. Късите прически се предпочитат от дамите над 40 годишна възраст, които следват заветното правило : „Колкото по-възрастна става жената,толкова по-къса и по-светла трябва да е косата.“

прически-за-къса-коса

Ако търсите подходящите прически за къса коса, значи сте попаднали на правилното място. В галерията по-долу може да видите най-горещите трендове, които може да използвате за вдъхновение. Разбира се, не забравяйте да съобразите грима и облеклото според повода, за да изглеждате забавно или стилно, според намеренията си.

Стилен вариант за прически за къса коса

прически-за-къса-коса

прически къса коса

прически къса коса

прически къса коса

прически къса коса

прически къса коса

прически къса коса

прически-за-къса-коса

прически-за-къса-коса

прически къса коса