Реклама

Прически за кръгло лице

прически за кръгло лице

Прически за кръгло лице. Как го правят звездите? 

Кой каза, че момичетата с кръгли лица са ограничени в избора си на прически?

Реклама


В действителност, кръглото лице, можете да си позволи почти всяка една прическа, най-важното е правилно да се оформи косата. За пример сме взели звездните красавици, които не се страхуват да експериментират със своя стайлинг.  Когато си правят определена прическа, основната задача за всички жени е да се съобразят с формата на лицето. Трябва визуално да прикрие закръглеността й. Това най-лесно да се постига, чрез идеално права коса, сресана на път, която оставя косата да пада гладко и да контурира лицето като оптически го удължава.

Кои са най-добрите прически за кръгло лице

прически за кръгло лице вързана

За да накарате лицето ви да изглежда по-овално, можете да приберете косата си зализана назад без да има път, или просто да я съберете във висока конска опашка.

прически за кръгло лице джиджи хадид

За прическите, които са прибрани ниско в тила стилистите съветват, да оставяте свободно падащи кичури около лицето, които ще загладят закръглеността на чертите ви. Топ-моделът Джиджи Хадид е от звездите с кръгло лице. На повечето фотографии обаче моделът изглежда с по-издължена физиономия. Това се дължи на успешно подбраните и прически и добър грим.

прически за кръгло лице къса коса

Ако имате кръгло лице, не е нужно да се страхувате от късите прически. Единствено, което е нужно е да се опитвате да изберете варианта без многослойни пластове и силна градация, това са неща, които само ще добавят обема към лицето ви. Ако косата ви е къдрава, направете си безгрижни плажни вълни и едната страна преметнете зад ухото си. Тази проста техника ще направи лицето да изглежда овално.

прически за кръгло лице настрани

Правият директен монолитен бретон е табу за тези, които са с кръгло лице. Бретонът визуално скъсява лицето и създава дисбаланс на пропорциите. По-добре е да премахнете цялата тази коса от челото си и да заложите на бретон на една страна точно както са сторили звездите на горната снимка.

прически за кръгло лице на страни

прически за кръгло лице кристина базан

Може да харесате и..


Реклама