Всичко за косата

Прически за средно дълга коса като на известните красавици

прически за средно дълга коса

През тази година се открои един основен стил прически за средно дълга коса, който е модерен и включва бохо вълни. Освен че се поддържа лесно, той изглежда шик и е подходящ както за официални поводи, така и за небрежна ежедневна визия. Дължината варира от достигаща до ключиците и покриваща леко раменете до няколко сантиметра надолу до горната част на гърдите. Мда, определено привлекателна дължина, която привлича погледите към тази привлекателна област на женското тяло. Вероятно за това голяма част от звездите решиха да освежат външния си вид именно с подобна прическа.

Според списание „Cosmopolitan“ дамите, които харесват подобна практична прическа за средно дълга коса, която лесно може да се измие и да излезе на вън без да изисква време и усилия за допълнително оформяне, са добри мислители, които ценят наличието на логика във всяка ситуация. Нетърпението и разочарованието може да маркират донякъде подобен характер, но фокусирането върху здравия разум ще ги отведе по дълъг път. Целенасочени и конкурентни изглеждат жените с такива прически до раменете, способни да се справят с всяко препятствие, а това ги прави идеалният кандидат за всяка корпоративна работа.

Прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

Независимо дали предпочитате да носите косата си със средна дължина изправена или начупена, разрошена или прилежно подредена, може да съберете идеи за това от звездните визии на някои от прочутите красавици, на които може смело да се доверите или да изберете свой собствен начин, по който да я носите.

Ким Кардашиян се появи на модното шоу на Louis Vuitton с изненадващо руса коса и прическа на слоеве със средна дължина, разделена на път по средата. От едната страна бе прибрана зад ухото, а най-дългите кичури достигаха ключицата й. И макар цветът да не беше съвсем подходящ за реалити звездата, то стилът й бе необичаен и доста атрактивен като цяло.

 

прически за средно дълга коса

Разкошни пластове и съблазнителен цвят е това, което виждаме в прическата за средно дълга коса на Оливия Уайлд. Актрисата се появи на представянето на новите продукти на “ Revlon“, облечена доста семпло, но изглеждаше много шик, заради по-късите кичури, които оформяха красиво като рамка лицето й.

По-долу в галерията може да разгледате и останалите предложения за звезден стил. Коя ви харесва най-много? Секси като на Роузи Хънингтън Уайтли или стилно фризирана като на Елизабет Банкс?

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса

прически за средно дълга коса