Прически зима 2015

прически зима 2015

Прически зима 2015

Винаги има начин да се постигне резултат с едно посещение при фризьор, но най-добрите визии са плод на дългогодишни грижи, свързани с подхранването на косата и поддържането й в добро здраве и вид. Независимо дали сте от дамите, които искат да се сдобият по бързия начин с актуална прическа или сте от тези, които търсят нова форма и стил, към който да насочат “отгледаната” коса, в снимките по-долу ще откриете своето вдъхновение.

Прически зима 2015 за стилни дами

прически зима 2015

Актуалните прически зима 2015 са пригодени към коси с всякаква дължина. Нека си припомним, че модерната визия за 2014 беше боб прическата. През тази година обаче, стилистите заложиха на по-свободните и неглижирани форми на косите. Нека си отдъхнем, няма да се налага да прекарваме часове пред огледалото в старания за косата си. Семплите прически са на мода. Но не ви съветваме да излезете от дома си, както сте се събудили . Ето за какво става въпрос в снимките по-долу.

Актуалните прически зима 2015

прически-зима-2015

Прически зима 2015 са съобразени с естествената структура на косъма,  с дължината на цялата ви коса и с формата на лицето ви. Пригодете своята и според събитието или мястото, на което трябва да отидете. Представяме ви няколко варианта на прически за този сезон.

прически зима 2015

1. Пригладена назад коса. Това ще бъде една от модерните визии за тази есен-зима. Не е трудна за правене. Достатъчно е да приберете косата си зад ушите. Може да използвате черни, обикновени, метални фиби с които да я фиксирате в посока назад, след което използвайте стилизиращ мус за постигането на желания ефект “зализана”.

прически зима 2015

2. Неонови щрихи в косата. Боядисването на косата ви в искрящ и енергичен цвят е страхотен начин да се избавите от налегналата повечето хора монотонност. Убедени сме, че подобен цвят няма да ви остави да се депресирате или да изпаднете в меланхолия. Ще изпълнява ролята на чудесен акцент независимо от цвета на облеклото ви.

прически зима 2015

3. Ако сте привърженичка на бизнес визията, или ви се налага да сте, за вас подходяща прическа ще бъде връзването на конска опашка ниско долу. Разделете косата си на път на една страна, по средата или направете красиви геометрични форми с разделението, след което използвайте ластика за захващането й. Непретенциозна е, стилна е в съчетание с бизнес костюм и в същото време не би могла да бъде скучна предвид това, което имате възможност да направите с пътя на косата.

прически зима 2015

4. Късата прическа също е на тренд. Ако имате скулесто лице, би ви стояла чудесно. Ако използвате гел можете да я разрошите за по-атрактивно излъчване или само да я срешете и да падне свободно надолу.

прически зима 2015

5. Ефекта “омбре” със сигурност ви е познат. Ако имате кафяви очи и естествено тъмно кестенява коса, загатнете за отминалите горещи дни с изсветляване на краищата ви. По този начин ще оживите визията си.

прически зима 2015

6. Ако имате къдрава коса можете да бъдете привлекателна, независимо дали тя е къса или дълга. Не е нужно дори да ходите на фризьор, освен ако здравето на косата ви не го изисква. Имаме в предвид, че естествените къдрици стоят добре оформени и прибрани във всякакви форми. Проявете въображение.

прически-зима-2015

7. Този вид прически също са актуални. Ако сте от дамите които обичат да създават впечатление с гръм и трясък, подобна визия може да ви даде желания ефект. Можете да експериментирате с гъст или по-рядък бретон, с такъв на ресни или друг.

прически-зима-2015

прически-зима-2015

прически-зима-2015

прически-зима-2015