Всичко за косата

Прическите с къдрици на звездите

прическите с къдрици

Прическите с къдрици на звездите – да почерпим вдъхновение от тях!

От хлабави вълни до стегнати “пружинки” – напоследък има толкова много разнообразни прически с къдрици, на които да се възхищаваме. Независимо дали предпочитате да оставите косата си естествено небрежно и диво разпиляна или да подходите по-креативно към оформянето на вашата прическа чрез тънка маша за коса, ето вдъхновението, от което се нуждаете, в лицето на любимите ни известни личности.

Прическите с къдрици на звездите

прическите

Хлабавите вълни на Лорд изглеждат много естествено. Дългата й прическа с къдрици пада разкошно върху раменете, а нейните блясък и обем я правят подходяща за специални поводи не по-малко от останалите официални прически.

прическите

Спираловидните къдрици на Шакира са нейната запазена марка. Това е една от прическите, които те карат да си представяш, че певицата току-що се връща от плажа.

прическите

Пухкавите къдрици на Риана са естественото състояние на косата на певицата. Тя обича да експериментира с прическите си и можем да я видим както с къдрава коса, така и с права коса в различни цветове и дължини.

прическите

Леона Луис е трудно разпознаваема с тази къдрава прическа за средно дълга коса в рус цвят. Певицата явно също е решила да избяга от амплоато, с което сме свикнали да я виждаме и да експериментира с пухкави къдрици.

прическите

С къдравата коса могат да се стилизират различни лесни прически, които да бъдат подходящи за специални поводи.С малко усилия  можете да я оформите като различни изискани прически за бал или сватбени прически с прибрана коса.

прическите

Прическите със стегнати спирали като на Кери Уошингтън също са опция за къдравите коси. Те изглеждат много интересно и създават обем дори и на най-тънката коса.

прическите

Няма по-разкошна от къдравата прическа за дълга коса и Зендая е поредното доказателство за това. Американската актриса, певица и танцьорка е повече от очарователна с нея.

прическите

Къдриците стоят добре и на прически за къса коса. Прическите в този случай изискват минимални грижи за оформянето им често е достатъчно съвсем малко количество стилизиращ продукт.

прическите

Кой е казал, че къдриците не могат да се боядисат в омбре? По този начин изглеждат още по-игриви, а освен това се придава измерение на цялата дамска прическа. Вижте колко добре се получава при подобна прическа за средна коса.

прическите

Така модерните през последните няколко години  прически каре също изглеждат много добре на къдрава коса. Разгледайте още от прическите на звездите по-долу, ако търсите вдъхновение за оформянето или подстригването на вашите къдрици.

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

прическите

 

източник:marieclaire.com