Всичко за косата

Уникални и лесни прически за лятото

unikalni i lesni pricheski za lqtoto cvetq
15views

лесни прически за лятото

Уникални и лесни прически за лятото, които носят свежест и настроение. Ако имате дълга коса и обичате да експериментирате с подреждането и формата на косата си всеки ден, значи ще оцените вдъхновението, което ще ви предложим. Не е нужно да променяте често цвета на косата си, за да направите нещо ново и различно с вида й. Заложете на креативната промяна в стила, по който обикновено я носите и няма да сбъркате. Дори една корона от цветя (естествени или изкуствени), поставена върху небрежно прибраната коса в нисък кок, добавя летен стил в прическата.

Стилистът на звездите Матео Сифуентес от Санта Моника споделя кои са най-горещите летни трендове в прическите. От плитки до опашки – ето как може да изглеждате модерно и зашеметяващо през топлите дни. Изберете някоя от тези визии, а защо дори не ги опитате всички по ред?

Уникални и лесни прически за лятото

лесни прически с плитки

Тази прическа с пусната коса и плитка в централната част е вдъхновена от бохемските хипи визии от 60-те години. Но все пак, тя изглежда уникално и различно, не мислите ли? С лек полъх от времето преди половин век, но нежна и подходяща както за ежедневна визия, така и за по-специален случай.

лесни прически за лятото

Тази прическа е вдъхновена от героите от  “Game Of Thrones”  и представлява висока опашка, в която косата е прибавяна в отделни кичури към основната и е закрепена с няколко възела. Достойна е за всяка средновековна фантазия.

лесни прически за лятото

Семпла прическа с френска плитка на една страна, с множество тънки плитки от секторите пред лицето създават лесна, но ефектна романтична идея, подходяща за лятото.

лесни прически за лятото

Ако косата ви не иска да расте, може да се сдобиете с прическа на русалка, с помощта на екстеншъни с клипс. Те се поставят и махат лесно, като придават на прическата ви дължина и плътност.