временни татуировки за коса

Временни татуировки за коса – новата тенденция.

Днешните тенденции за красота изглежда, по един или друг начин, все се въртят около Кайли Дженър. Известната реалити звезда винаги излиза с нещо ново и всеки път успява да накара обществеността да полудява по хрумванията й и да ги изпробва. Последното й хрумване този път са  “татуировките за коса”. С последната тенденция на временните залепващи се металик татуировки, вдъхнови тийнейджърката да изпробва тази нова концепция и на собствената си коса.

Временните татуировки за коса работят по същия начин, както тези за тялото, и се прилагат на косата само с влажна кърпа. Измиват се веднага, след като използвате шампоан. Така че, ако някога сте искали да изпробвате нова тенденция за коса без да се налага да се притеснявате, дали няма да ви хареса резултата, това е чудесна възможност да опитате нещо ново.

временни татуировки за коса

Ако искате да бъдете в течение на актуалните модни тенденции, може би е добра идея да се запасите с тези татуировки за коса преди по-големите медии да се концентрират върху тях и да ги направят комерсиални. Златистото е идеален за есенните месеци и добавя допълнителен цвят на косата. Тъй като има продукти като тебешири за коса, които се използват предимно през пролетно-летния сезон, няма как да игнорираме и студените месеци и да не въведем нещо иновативно за прическите ни.

Цветът изглежда невероятно красиво върху правата тъмна коса на Дженър, която прави ежеседмични експерименти с цвета на косата си. Тъй като основният цвят е златистото, има шанс да не изглежда толкова добре с руса коса, заради липсата на големия контраст. Правата косата е единственият начин този продукт да се използва лесно, така че ако имате изключително къдрава коса, която не може да се изправи, има вероятност да имате проблеми с прилагането на татуировката. Scunci е мястото, от където можете да си поръчате временни татуировки за коса.