Маникюр

Декориране на нокти за лятото

декориране на нокти

Идеи за декориране на нокти през лятото.

Топлото лято в времето, през което можем да се отпуснем и да се забавляваме. През този сезон можем да изпробваме различни грим, прически и декорации на нокти, защото това е сезонът на отпуските, ваканциите и експериментите, които по някакви съображения не можем да си позволим през останалото време.

И като стана дума за ноктите, често  в местоработата, училището или университета се смятат за неуместни от една страна както зле поддържаните нокти, така и маникюрите със смела, пъстра или дръзка декорация на нокти. Е, дори и да ви се налага да се съобразявате с това през всички останали месеци, през най-слънчевите може да се наслаждавате на разнообразие от декорации за нокти, които носят усещане за море, плаж, прохлада и свежест. Те са подходящи както за почивните дни на някое топло екзотично място, така и за внасяне на настроение в рутината на ежедневието. Вижте само какви декорации на маникюр може да си направите само!

Декориране на нокти за лятото

декориране на нокти

Цветът на годината задължително трябва да присъства както в гардероба на всяка модерна дама, така и под формата на декорации за маникюр. Ако до сега не сте носили зелено като подходяща за нокти декорация, не се притеснявайте, че може да изглеждате прекалено екстравагантно. Важно е да се ограничите до 2-3 тона и да наблегнете на основен неутрален цвят лак за нокти. Ето една лесна за пресъздаване идея за направи си сам декорации, за която не е нужно да си запазите час при маникюристка, за да получите. С малко търпение и прецизност може да се сдобиете с такъв свеж и ефектен маникюр с точки, без да се налага да правите сложни рисунки за нокти.

Летни декорации на нокти

декориране на нокти

Най-нежните и женствени за маникюр декорации си остават цветята. Те са най-предпочитаната декорация за нокти през всеки сезон и почти за всеки повод – сватбени маникюри, френски маникюр с декорации, пролетен маникюр, маникюр за Свети Валентин и т.н. Няма съмнение, че каквито и маникюри с цветя изберете, ръцете ви ще изглеждат нежни и красиви. Заложете на бонбонените цветове за получаване на нежен маникюр, а след това украсете всички нокти с цветя.

декориране на нокти

Има много ефектни маникюри с декорации, създадени с камъни за нокти. Подобни готини маникюри изглеждат като украса за ръцете и е добре да се носят със семпло облекло, за да получат цялото внимание, което заслужават. Това е сложен маникюр с декорации, който трудно ще си направите сами, така че е за предпочитане да покажете модела на вашата опитна  маникюристка, за да сте сигурни, че ще получите това, което искате. Два от ноктите са с маникюр омбре, а върху всички има морски декорации с перли, миди, морски звезди.

декориране на нокти

Любимите на всички френски маникюри също се носят през цялата година и за различни поводи, но такъв нежен маникюр може да носите през цялото синьо лято. Това е вариант на стилен и модерен маникюр, който не изисква дълги нокти. Постигането му е лесно с шаблон за нокти и два близки по тон, но с различни нюанси лака. Гледайте на него като на перфектния маникюр за къси нокти през лятото.

декориране на нокти

Всички харесват омбре маникюр и той няма скоро да излезе от мода. Изберете за това лято вариант на маникюр в розово и светло зелено, за да имате контрастен и привлекателен, макар и без много декорации маникюр. Тази идея за маникюр ще изглежда много добре върху загорелите от слънцето пръсти с бронзов загар.

декориране на нокти

Типичните за лятото и нокти декорации се виждат отново в този маникюр в синьо. Върху него сякаш се вижда топлия пясък, преливащ в плитки, а след това в дълбоки морски води, а на брега са изплували съкровища от дъното като бели перли, миди и морски звезди.  И всичко това, под формата на една хипнотична, откъсваща съзнанието и пренасяща го на плажа декорация на маникюр.

декориране на нокти

Стилен маникюр за лятото може да постигнете с подобно декориране на нокти. То наподобява обърнат и остър френски маникюр, в който са комбинирани светло синьо, тъмно синьо и бяло. И ако това цветово съчетание не е достатъчно морско, към него да добавени малки морски звезди за декорация на ноктите.

декориране на нокти

Ето още едно предложение за декориране на нокти, напомнящи опашка на русалка. Това са интересно рисувани нокти, които са сред най-добрите и различни идеи за летен маникюр. Това също е модерен маникюр, който включва в себе си актуалния за годината цвят “зеленина”, определен от Pantone за водещ през 2017, но представен с морски елемент на нокти декорации.

декориране на нокти

Един преливащ маникюр в синьо и пясъчно, който веднага навява мисли за забавления на плажа. Постигнат е с рисуване на нокти и морски елементи за декориране на нокти. Подходящите рисунки на нокти могат да направят всички маникюри по-ефектни и дори да замаскират размазания лак.

декориране на нокти

Ето още едно  декориране на нокти с морска украса, решен в златен и телесен цвят. В него основните тонове изглеждат стилно и само малките декорации създават лятната тема на маникюра. Ако харесвате да носите по-пищен маникюр с камъни, този вариант ще ви допадне.

декориране на нокти

Почитателите на червен маникюр могат да вкарат жарки слънчеви лъчи като декориране на ноктите. Важно е да се избере наистина златист цвят жълто с отблясъци на горещ пясък в самите рисунки на нокти, който да изглежда наистина горещо, за да се получат интересни арт нокти.

декориране на нокти

декориране на нокти

декориране на нокти

декориране на нокти

декориране на нокти

декориране на нокти

декориране на нокти