Маникюр

Френски маникюр – нови начини за декорация

manikiur interesna ideq frenski

manikiur interesna ideq frenski

Любимият на всички френски маникюр  има нови начини за декорация. Модните тенденции оказват своето влияние на всяко ниво. За да бъдете актуални и красиви, ние от екипа на LAZARA винаги ви представяме всичко, което е модерно и “горещо”. Ето и последните ъпдейти в този класически и елегантен дизайн за украсяване на ноктите.

Френски маникюр – нови начини за декорация

frenski manikiur nova ideq

В новите тенденции за френски маникюр смело се комбинират тъмни и блестящи цветове. Експериментирайте с палитрата от възможности. Сложете нюанс с металически отблясък в края на ноктите си. Контрастните багри като черно и бяло, които са вечни и подходящи за всеки повод и дреха, изглеждат доста интересно, нанесени заедно върху ноктите. Другата новост в ъпдейта на този класически модел е това, че границата между двата цвята играе. Вече не е нужно да се лакира само горната част на израсналия нокът. Чертата между двата нюанса може да бъде и по средата на нокътната плочка. А защо не и да бъде изместена от върха към основата на нокътя?

Хипнотични идеи за модерен маникюр

frenski manikiur cheren

Дизайнерите, които диктуват тенденциите в модата и красивите модели, които представят техните гениални творения показват нови начини за декорация на френския маникюр. Представяме ви кадри директно от котешката пътечка. Къде, ако не там може да научим кое е модерно и хит. Разгледайте галерията по-долу и изберете дизайна, който ви допада най-много. А след това си изберете още няколко. За да сте модерни и следващата седмица, разбира се.

Оригинален начин за носене на френски маникюр

frenski manikiur nov nachin

Модерен френски маникюр от подиума

frenski manikiur nova ideq

Интересна идея за полумесеци в маникюра

ideq frenski manikiur nachin

Френски маникюр с изместена линия по средата на нокътя

frenski manikiur ideq cherta

manikiur ideq interesna

svatben frenski manikiur ideq

ideq manikiur frenski

manikiur ideq frenski nov nachin

grafichen frenski manikiur ideq

frenski manikiur ideq

ideq frenski manikiur

frenski manikiur cvetq

frenski manikiur interesna ideq

frenski manikiur novi idei

grafichen frenski manikiur

frenski manikiur sin ideq