Маникюр

Идея за маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят

ideq za manikiur

ideq za manikiur

Представяме ви една много лесна, бърза и ефектна идея за маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят. Чисто белият лак е перфектно и чисто платно, което дава възможност за нова творческа изява всеки път. Ако сте използвали гел – лак дори е още по-забавно, защото с помощта на малко лакочистител, може да заличите грешките и да започнете отначало, без да повредите красивия си бял маникюр.

Идея за маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят

ideq za manikiur v bqlo

Направете си сами в къщи тази  интересна идея за маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят. Използвайте въображението си и експериментирайте с цветовете, височината на лентите и наклона им.

Как да си направите маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят

ideq za minikiur s lenta

За да си направите този  маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят се нуждаете от : черен лак за нокти, неонов цвят лак за нокти, топ лак, черна изолираща лента, резец или ножица, тънка четка за рисуване с лак за нокти. След като си приготвите всичко нужно, може да започнете да декорирате белият си маникюр. Първо отрежете малко парче от черната изолираща лента. Тя е мека и добре прилепва към ноктите. Покрийте с нея цялата нокътна плочка и помощта на резеца направете тънък прорез на желаната височина. Бъдете внимателни да не се порежете и не натискайте излишно. Отворете черният лак и прокарайте четката на върху изрязаната ивица. Ще получите тънка черна лента. Последователно редувайте всички пръсти на ръцете си. След като изсъхне, направете по същия начин и ленти в неонов цвят. Нужно е да бъдете много прецизни, за да се получат двата цвята максимално близо един до друг. Оставете да изсъхне добре. Накрая поставете топ лак за блестящ завършек. Това е всичко!

Както сами се убедихте, тази идея за маникюр с акцент лента в черен и неонов цвят е колкото ефектна, толкова и лесна. Разгледайте и останалите ни интересни предложения за маникюр, с които със сигурност ще привлечете погледите на компанията върху себе си.

ideq za manikiur lenta v cheren i neonov cvqt