- Advertisement -
Маникюр

Маникюри – интересна нова тенденция

manikiuri

Всички харесваме модерните маникюри. Нека да видим кой е последният тренд.

Това вероятно е най-странният тренд в модерните маникюри, но след като звезди като Риана, Кайли Дженър и Зендая са луди по него, вероятно има причина. Маникюристите определят странната му форма като на ковчег, но се изиква творческо въображение, за да се погледне по този начин. Това е лесен маникюр за дълги нокти, който е нещо средно между остри нокти и френски маникюр. Дължината на нокътната плочка позволява безброй възможности за декорация. Върху голямата площ може да се реализират всички идеи за маникюр, които ви хрумнат.

Маникюри – нова тенденция с интересна форма

manikiuri
С подобен маникюр няма как да останете незабелязана, защото той оптически издължава пръстите. Освен това, всички цветове на лаковете за нокти изглеждат добре върху него, както и различните им ефекти – матов, блестящ и лъскав. Телесният и черният цвят са винаги добра възможност, която не излиза от мода през последните месеци. Колкото по-дълъг е, обаче, толкова повече ще срешате затруднения с извършването на ежедневните си занимания. Може да носите тази тенденция в маникюра в по-къс вариант, така че да изглеждате модерно, но не и безпомощна да напишете нещо – с химикал, на телефона или на клавиатурата на компютъра.

Нов тренд в маникюрите

manikiuri

В зависимост от декорациите, тези маникюри могат да изглеждат както стилно, така и кичозно, но пък впечатляващо. Семплите декорации винаги са по-шик. Добър вариант е този пример на снимката горе. Зеленият лак за нокти може да бъде заменен с друг според тоалета. Схемата с един по-различен нокът с блестящи пигменти е чудесна. Допълнителните малки декорации идват малко в повече, но карат маникюра да изглежда като истинско бижу.

manikiuri

Ето още една идея за блестящ маникюр.  Кръглите декорации, които улавят светлината са поставени върху тушираща бяла основа. Вижте още идеи в галерията по-долу.

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri