Маникюр

Най-невероятните и щури маникюри

маникюри

Най-невероятните и щури маникюри, измислени през последните години, не са практични и изискват много грижи и поддръжка, но за сметка на това изглеждат впечатляващо. Не е задължително да ги изпробвате върху себе си, независимо от ентусиазма си, но пък е забавно да ги видите отстрани. Кой (и защо) измисля (и носи) подобни неща?

Най-невероятните маникюри

маникюри

Пухкавите маникюри с косми са създадени от съоснователя и директор стил на “CND nail polish” Ян Арнолд. Те предизвикаха сензация, когато бяха забелязани върху ноктите на моделите по време на представянето на Libertine есен/зима 2016. Измиването на ръцете с подобен маникюр определено ще бъде интересно.

маникюри

Зимата ще дойде и ще отмине, но не е задължително да се разделяте изцяло с любимите си плетива. Използвайте десените от плетения си пуловер за вдъхновение за декорация на маникюр при следващото си посещение при маникюристката.

маникюри

Дълго пренебрегваните кутикули заеха централно място в съвременните декорации на маникюр. С използването на временни татуировки, дизайнът на едноцветните маникюри за къси нокти може да се удължи и извън нокътните плочки. За разлика от обикновения лак за нокти, в този случай се получават по-издържливи и готини маникюри, които изискват по-малко поддръжка.

маникюри

Libertine определено бяха креативни през тази година. Не само, че “облякоха” ноктите на моделите с пух, но ги направиха и високо технологични с представянето на LED маникюри. Една от моделките дори имаше декорация на маникюр с 60 LED  кристала Swarovski.

маникюри

Използването на сукуленти за декорация на маникюри е една от последните щури тенденции, която отвя инстаграм. Малки зародиши на сукуленти се залепят към нокътните плочки, за да създадат една жива градина върху маникюра.

маникюри

Спагетите и кюфтенцата върху маникюра са за любителите на вкусната храна. Е, такива нокти  едва ли са практични, но пък изглеждат вкусно, нали?

маникюри

Ако широко използваните леопардов принт или зебра са твърде обикновени за вас, опитайте да поставите цялата джунгла върху ноктите си. Ако не друго, това ще бъде страхотна тема за заповане на разговор.

източник:beautyheaven.com.au