Маникюр

Сватбен маникюр

Bride's manicure on lace stockings

сватбен маникюр

Вариантите за ефектен сватбен маникюр са многобройни, но предпочитанията са насочени към изискан и стилен дизайн. Цветовата схема се концентрира около телесните, белите и розовите тонове. Френският маникюр е класика, която все още се среща в маникюра за сватбата. Модерните му варианти включват различни форми на дъгата, понякога разположена дори отдолу на нокътната плочка, триъгълна и заострена форма, както и декоративни камъни и рисунки. Разгледайте още идеи за впечатляваща и нежна декорация, с която да украсите ръцете си, върху които един от пръстите ще бъде в центъра на вниманието през целия ден – безименният с брачната халка.

Идеите, които ви представяме са направени от маникюристките на „Салонът“ – Галина Илиева и Мария Димитрова.

Сватбен маникюр

сватбен маникюр

Розовото е красив и нежен цвят, подходящ за сватбен маникюр. Няколко декоративни елемента върху него като проблясващи на светлината камъчета или цветя ще му придадат по-официален вид. Не забравяйте, че в този специален ден на всеки детайл от визията ви ще бъде отделено нужното внимание – от сватбената рокля до изящните обувки. Ако в цветовата схема на тържеството сте избрали да присъстват меки пастелни тонове, то подобен розов маникюр за сватбата би бил напълно подходящ. А и най-вероятно в булчинския букет ще има цветя в същия тон и ще изглежда чудесно в ръцете ви.

Красив маникюр за сватбата

сватбен маникюр

Всяка булка иска и трябва да изглежда безупречно в своя сватбен ден. Тя ще бъде „звездата на празника“ и всеки ще иска да се ръкува с нея, за да й честити. Ето защо и ръцете й трябва да бъдат меки и красиви. Стилният сватбен маникюр ще направи добро впечатление, без да отклонява вниманието от роклята и аксесоарите. Ако търсите идеи за подходящ начин, по който ноктите ви ще изглеждат прекрасно, може да изберете някое от предложенията в галерията със снимки по-долу.

сватбен маникюр

сватбен маникюр

сватбен маникюр

сватбен маникюр

сватбен маникюр

сватбен-маникюр

сватбен-маникюр

сватбен-маникюр

сватбен-маникюр

аватбен-маникюр

сватбен-маникюр

сватбен-маникюр