Тренд при зимния маникюр

Реклама

тренд при зимния маникюр

Зимната визия трябва да бъде не само стопляща тялото и осигуряваща комфорт, но също така и стилна. Този тренд при зимния маникюр определено се съчетава добре с пухкавите пуловери и дебелите палта.

Реклама


Схемата на плетените дрехи, абсолютно задължителни за студените дни, може да се пренесе върху ноктите под формата на бримки от плетката. Идеята бързо допадна на всички модни фенове и вече в световен мащаб се наблюдават нейни последователи. Бъдете и вие актуални с последните тенденции за зимен маникюр..

Тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

Използването на модерната декорация върху един или два нокътя на всяка ръка ще насочи погледите към плетката и тя ще получи заслужено внимание. От друга страна, лакирането на всеки пръст с различен цвят лак и поставянето на различен дизайн определено ще впечатли и задържи погледите на околните върху интересните ръце. Възможностите за много и всичко зависи от индивидуалният вкус, предпочитания и начин на живот.

тренд при зимния маникюр

Този тренд при зимния маникюр със сигурност ще допадне на сръчните дами с умения в тази област. Останалите могат да се доверят на професионалните способности на маникюристките. Да си организират един забавен следобед, в който да посетят салона за красота, да си направят разкрасяващи процедури, прическа и да излязат с нов маникюр, който да им напомня за приятните мигове всеки път, когато погледнат към ръцете си. Или да използват повода да поканят на гости някоя способна приятелка и да прекарат по забавен начин студената вечер, като си поръчат храна, гледат филми, пият вино и си правят маникюр.

тренд при зимния маникюр

Текстурираната плетка – декорация върху ноктите може да се направи по различни начини и с различни комбинации. Разгледайте предложенията в снимките по-долу или направете собствен модел, които отговаря на вашата индивидуалност. Дължината на ноктите не е определяща, така че може да се получи добре както върху къси, така и върху дълги нокти, но във втория случай има повече място.

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

 


Реклама