съвети за красота

Ако искате да спестите малко време в грижите за красотата си в ежедневието, имаме няколко съвети за красота, които ще ви улеснят в начинанието. Всеки ден ние жените помагаме време и усилия, за да изглеждаме добре и привлекателно дори. За повечето от нас и най-малкият детайл във външността ни е от значение. А предвид това, понякога живота ни съвсем не е лесен. Затова разгледайте идеите, които сме ви дали по-долу и ще успеете да спестите време и пари.

Съвети и трикове за красота – лесни и удобни

съвети за красота

В тези съвети за красота сме сигурни, че ще намерите много идеи за улесняване на ежедневието ви. Вие повече от всички други знаете колко време и усилия изискват някои от тях. И ние като дами, бяхме очаровани когато открихме, че близо до нас има предмети, аксесоари и козметика, за които не сме си и помисляли да използваме. Някои от тях дори могат да ни бъдат от помощ макар и с друго предназначение. Всичко това ще видите в статията.

Съвети за красота

съвети за красота

Един от няколкото ни съвети за красота касае така важната за нас коса. Ако ви се случва да трябва да я миете през ден, тоест бързо се омазнява, замислете за използването на сух шампоан. Той определено ще успее да подобри визията на корените ви.

съвети за красота

Досещали ли сте се че четката ви за зъби не е просто четка за зъби. Укротете рошавите дълги вежди с нея.

съвети за красота

Когато искате да нанесете очна линия, но не сте сигурни все още в движенията на ръката, нарисувайте пунктир върху клепача си. След това ще трябва само да свържете малките линийки, но поне ще бъдете сигурни, че и милиметър няма да бъде излишен.

съвети за красота

Поддържайте ноктите и ръцете си чисти и сухи. Чистотата е важна за доброто здраве. След това нанасяйте редовно крем за ръце, за да хидратирате добре кожата си.

съвети за красота

Ако имате суха кожа на лицето, почти задължително е да нанасяте крем и фон дьо тен с ходратиращ ефект. Правете го с четка с мек косъм.

съвети-за-красота

Маската от авокадо е изключително полезна за здравето и красотата на косата. Можете да си я правите в домашни условия. Погрижили сме се да ви помогнем с няколко идеи за домашни маски за блестяща коса.

съвети-за-красота

Направете устните си по-привлекателни и обемни като използвате молив за очертаване и след това леко ги запълнете. Оставете ги бледи в средата. Върху него можете да нанесете безцветен гланц за устни. Но никога не оставяйте само очертани.

съвети-за-красота

Лимонът във вода би могъл да ви даде страхотни ползи за ноктите. А именно, потапяйки ги в съд с вода и лимони, ноктите ви ще започнат да растат по-бързо.

съвети-за-красота

Ако сте неопитни в нанасянето на опушен грим, използвайте показаната снимка като идея. Трябва ви молив за очи и сенки. Диезът вече придобива друг смисъл.

съвети-за-красота

Не пропускайте да премахнете спиралата си за очи преди лягане. Когато спите с нея има по-голяма опасност миглите ви да опадат или да се наранят. Можете да го правите и с мокри кърпички.

съвети-за-красота

Ако искате да замаскирате израсналите небоядисани корени на косата, използвайте клечка за уши напоена в сенки за очи в близък до вашия цвят. Ефекта няма да е дълготраен, както се досещате, но е временно добро решение.

съвети-за-красота

Ако се чудите как да съобразите дължината или извивката на веждите си с формата и частите от лицето ви, погледнете тази снимка следващия път, когато ги скубете.

съвети-за-красота

И не на последно място, почиствайте редовно мъртвата и загрубяла кожа от петите си.

Бъдете красиви и неустоими!