слънчеви очила

Изберете си най-подходящите слънчеви очила според формата на лицето ви.

Сигурни ли сте, че сте си купили идеалните слънчеви очила, които да подчертаят предимствата на лицето ви и да прикрият недостатъците му? Консултацията с експерти, която едва ли сте направили, вече е тук, както и информацията, от която се нуждаете. Разберете към кои модели дамски слънчеви очила да насочите вниманието си при следващото пазаруване, в зависимост от това, дали лицето ви има овална, квадратна, кръгла, или сърцевидна форма.

Слънчеви очила според формата на лицето

слънчеви очила

Дамите с квадратна форма на лицето като на Анджелина Джоли имат няколко опции в избора си на слънчеви очила, но рамките модел “Капри” с овърсайзд размер и заоблени краища, които да омекотят ъгловатото им лице, са най-доброто решение за тях.

слънчеви очила

Жените със сърцевидна форма на лицето като на Анна Кендрик, при която горната част около очите е по-широка, а надолу към брадичката се стеснява, няма да сгрешат, ако се насочат към очила за слънце с ъглови рамки, които ще спомогнат за изостряне на меките черти.

слънчеви очила

Дженифър Лорънс има кръгло/овално лице и жените като нея имат доста опции, когато става дума за избор на слънчеви очила. И все пак, най-добрия избор за тях би бил рамка модел “Санторини” с класически силует, изглеждащ като зает на заем от гаджето.

слънчеви очила

Актрисата Кери Уошингтън има сърцевидно лице, което означава, че за нея, както и за всички жени с такава форма на лицето, слънчеви очила с ъгловати рамки ще са най-подходящия избор.

слънчеви очила

Рейчъл Макадамс има лице с квадратна форма също като Анджелина Джоли, което означава, че по-заоблените рамки като тези в стила на стария холивудски блясък също ще й подхождат, само че в този случай вместо рокля от златно ламе – очила за слънце с котешка форма.

източник:marieclaire.com