Красота

Тайните за красота и здраве на Дженифър Анистън

djenifar anistan

Дженифър Анистън е сред най-привлекателните жени в Холивуд. Фигурата и косата й са сред най-силните й оръжия и тя е обект на възхищение от страна на много жени и мъже. Самата актриса споделя откровено през списание „W“ какви са тайните на красотата й и колко мъдрост намира в старата поговорка „Вие сте това, което ядете.“ Научете повече за красотата от вътре – навън, за бюти ритуалите й и за това как се променя, когато напусна Ню Йорк и се премести в Калифорния лично от самата Дженифър Анистън.

 Тайните за красота и здраве на Дженифър Анистън

djenifar anistan

W: Кога стана блондинка за първи път?

 – Точно преди снимките на „Приятели„. Отидох с приятелка на фризьор, за да й боядисат косата, а той ми каза:“Искаш ли да ти направя няколко по-светли кичура?“ Съгласих се. Хареса ми и опитала веднъж от това, трудно можех да спра. С времето добавих още, а след като се преместих да живея в Калифорния, косата ми стана по-светла от океана и слънцето. С годините станах все по-руса и само старите снимки ми показваха колко далеч съм стигнала.

W: Като естествена брюнетка как се справяш с уврежданията върху косата?

 – Използвам специални продукти, които да възстановяват косата ми след цялото опъване, сушене и боядисване. Шампоан с подхранващ и възстановяващ ефект, както и маска веднъж седмично. Освен това оставям косата си да изсъхне естествено на въздух, доколкото е възможно.

W: Забелязваш ли връзка между диетата и състоянието на кожата си?

 – Онази стара поговорка, че „Ти си това, което ядеш“ е абсолютна истина. Забелязала съм, че когато съм на ваканция или когато си позволявам да ям твърде много пържени храни и повече коктейли от обикновено, направо усещам как кожата ми изсъхва, ставам избухлива и се чувствам мудна. Така че, кожата ви може да издаде как се чувствате в ежедневието. Свежа храна, много вода и сън – всичко това помага за красотата.

W: Има ли професионалисти, без които не можеш да живееш?

 – Приятелката ми от 27 години Манди Ингбер, която ми е йога инструктор и е единствената, която успя да привлече вниманието ми към това занимание. И преди бях опитвала, но никога не бях постигала това, което успях с нейна помощ. Невероятна е.

W: Кой е най-големият ти „аха“ момент, в който осъзна нещо за красотата?

 – Когато се преместих в Калифорния. Бях свикнала като всяко момиче от Ню Йорк да нося много грим. Освен това, бях в готик период. Изведнъж осъзнах, че хората в Калифорния не слагат грим и изведнъж започнах да се намирам за красива и без тоновете грим върху лицето ми. Нещо от сорта на „О, естествена красота. Това е интересна концепция.“

djenifar anistan

 източник:wmagazine.com