bez-kakvo-ne-moje-edna-jena

Привет отново, дами! Тази седмица отново ще ви доближа до мъжкото виждане по една интересна тема. С голямо удоволствие бих ви запознал повече и с последните открития за Плутон и снимките на „Нови хоризонти“, но предчувствам, че Петъкът не ви е ден на астрономия. Малката планетка си е там, въртите си се, няма извънземни на нея и няма да избяга, така че има време и за нея, ама друг път.

Мъжете и жените винаги създават в себе си представа за срещуположния пол, която е изградена доста често на предположения, слухове и фантазии. От друга старана обаче, рядко се допитват до отсрещната страна, дали направените заключения са верни. Днес ще видим кои са жизнено необходимите неща за една жена според въображението на един мъж. Дано има и нещо вярно, защото подозирам, че ще си останем само с теорията…

  1. Мъж

Много голяма част от мъжете смятат, че жената не може да съществува без силна половинка до нея. Те доста силно вярват, че мъжкото присъствие осмисля живота на жената, прави го по-пълен, по-спокоен, по-щастлив и по-сигурен. Само си представете колко сме важни! А и все пак комплиментите трябва да идват от някъде…

  1. Огледало

„Огледалце, огледалце в колата, кажи ми коя е най-красива на земята“. Колкото време мъжете прекарват да гледат жени, толкова време жените прекарват да гледат себе си. Може и повече. Огледалото може би е най-жизненоважният предмет, защото той пряко регулира нивата на увереност и самочувствие при жените. Така че, дами, погледнете се в огледалото и ми кажете, че не съм прав!

  1. Грим

Мъжките представи отново са на ниво. Гримът също влиза в графата на животоподдържащите вещи, защото също е свързан с нивата на самочувствие. Може да е само „една спиралка и едно червилце“, ама присъства задължително в дамската чанта.

  1. Голям гардероб

На къде без него? Ако може да е даже цяла стая пълна с гардероби, рафтове за обувки, тоалетка за бижута и закачалка за шапки и шалове. Имам усещане, че може да са ви „потекли лигите“ вече. Всяка жена би искала да го има, но е факт, че гардеробът просто е необходим за женското съществуване… Иначе къде ще сложат всичко, което „нямат“ за обличане? Все пак доказателствата трябва да се крият.

  1. Малка черна рокля и комплект привлекателна бельо

Пак мъжки фантазии. Ама бъдете честни, имате ги! Дори и да нямате конкретни поводи да ги носите, те седят и чакат удобен момент. В мъжката представа всяка жена си мечтае да пресъздаде някоя от многобройните филмови сцени, когато се „скривате“ за 5 минути и се показвате на врата, облечени в супер привлекателна бельо и небрежно се облягате на касата с тънка усмивка. Фантазии… А колкото до черната рокля, това е все едно мъж да няма вратовръзка.

  1. Фризьор

Отново обект с жизнена важност. За мъжете е странно понякога, колко много грижи полагат жените за косите си. Посещението при фризьора и нещо средно между сеанс при психотерапевт и кафе с приятелки. Въобще как може да прекарвате толкова време там. Но не ви съдим, и ние си отвисяваме доста по баровете, така че няма да закачаме тази тема…

  1. Диета

Каква жена сте, ако не сте на диета. Или поредната фантазия. Диетите толкова са се внедрили в ежедневието, че за мъжете е трудно да си представят жена, която да не се подлага на някоя. Хранителните режими май също имат известна връзка със самочувствието, така че е разбираемо, а и е модерно.

  1. Три литра препарат за пране в чантата

Телевизията е внедрила тази идея толкова дълбоко в мъжката представа, че понякога, когато видя огромна дамска чанта, си представям как към мен бавно се приближава жената с голямата чанта и ми подава туба течен прах за пране, ей така, да си имам за изпът…

  1. Приятелки за клюки

Възможно е и да сме повлияни от разни сериали, ама сериозно, не можете без тях, нали? Мъжете поне така мислят. Те може да не са ви най-добрите приятелки, но пък ви набавят полезна (или не чак толкова) информация. В мъжката представа тези ваши разговори с тях са доста цветущи…Меко казано. Даже искрено се страхуваме да не попадаме в тях.

  1. Фибички

Онези малки, малки криви неща, които постоянно падат, вие ги слагате, после те се местят, вие пак ги нагласяте. Обзалагам се, че всяка жена има поне 3 под ръка. Огледайте се, опипайте косата си, прав съм нали? Може да не се гримирате, ама фибички имате… Ама все пак са полезни, ако случайно ви заключат с белезници, веднага ще успеете да ги свалите.

Къде е истината? Истината е, че жените не могат да живеят без храна (колкото и да опитват), вода и кислород. Другото е литературна измислица и известна доза глезотия. Но пък на мъжете също им е забавно да си измислят разни неща, не може само вие да ни приписвате разни слабости… Сега, след като, надявам се, сте се поусмихнали ви оставям в ръцете на общата ни слабост – Петъка. Дано да е слънчев, че иначе ще е доста алкохолен…

Ваш Франки