Lifestyle

Ан Хатауей е бременна

Ан Хатауей е бременна

Ан Хатауей е бременна с първото си дете. Актрисата се подготвя за ролята на живота си – тази на майка.

33-годишната притежателка на “Оскар”  и 34-годишният продуцент Адам Шулман очакват трепетно малкия си наследник. “Ан е във втория триместър и се чувства чудесно“, споделя източник пред E! News.

Подозренията за евентуална бременност започнаха, когато актрисата бе забелязана с наедряла фигура през септември на премиерата на филма с нейно участие  “The Intern” в Лондон. Но ето, че тази седмица папараците успяха да заснемат наедрялото й коремче, докато се разхождаше заедно със съпруга си из Бевърли Хилс през тази седмица. И съмненията вече се оказаха факт.

През януари чаровната брюнетка сподели пред медиите, че няма търпение да има деца от мъжа до нея. “Аз съм единствената, която все още няма деца. Надявам се скоро да се включа в редиците на майките.”

През 2013 г в интервю за Vogue тя сподели откровено : “ Искам да бъда майка и предчувствам, че ще обичам децата си доста яростно. Мисля за това непрекъснато, което е глупаво, защото това каква майка ще бъда зависи от това какви деца ще имам. Нямам търпение да ги видя.”

 

Inline
Inline